Medlem

Bli medlem i Swedish Stokies

UPPDATERAD 2018-01-14

Du blir medlem i Swedish Stokies genom att sätta in 200:- på bankgiro 5007-2420 eller genom att swisha 200:- till 123 561 1389.

Swedish Stokies säsong/verksamhetsår sträcker sig från juni till maj.

Är du född 1997 eller senare kostar det ingenting att bli medlem. Skicka då istället ett mail till info@swedishstokies.se och uppge namn och adress för att bli registrerad som medlem.

Om medlemskapet i Swedish Stokies

En stor del av medlemsavgiften går till att sponsra en spelares hemma- eller bortatröja. Fr o m säsongen 2017-18 sponsrar vi Jesé Rodriguez hemmatröja. I sponsorupplägget ingår en dag på bet365 Stadium med bland annat middag för två, rundvandring på arenan följt av fritt inträde till vald match. Efter matchen väntar ett möte med Jesé och eventuellt flera spelare. Detta event lottas ut bland medlemmarna. Vinnaren den här säsongen blev Magnus Sjödahl som kommer se hemmamatchen mot Leicester den 4 november. Den signerade matchtröjan som vi också får lottas därefter ut till medlemmarna i ett av våra medlemslotterier.

Sedan säsongen 2016/17 innehar Swedish Stokies två säsongsbiljetter som medlemmarna kan utnyttja. För mer information om hur detta fungerar, se http://swedishstokies.se/swedish-stokies-sasongskort/. Denna sida kommer att uppdateras när spelschemat är klart. Eventuellt sker det då också ändringar i proceduren för utlottning av säsongsbiljetterna.

Under förutsättning att medlemsavgiften betalas i början av säsongen ingår det också ett inplastat medlemskort med tryckt namn. Betalas avgiften senare får man givetvis ett medlemskort, dock utan tryckt namn. Föreningen anordnar också ett par stycken medlemslotterier varje säsong med fina priser. Däribland kan nämnas ovan nämnd matchtröja, en säsongsprenumeration av fanzinet The Oatcake samt föreningens egenhändigt framtagna souvenirer. Föreningen jobbar aktivt med att ta fram Swedish Stokies-souvenirer som erbjuds till förmånligt pris.

Föreningen anordnar också två medlemsresor per säsong: en under hösten och en under våren. Medlemmarna bokar själva sina resor och hotellrum på ett hotell som föreningen i förväg sett ut som samlingshotell. F n har Swedish Stokies ett samarbete med Tollgate Hotel & Leisure, som även är behjälpliga med att ordna matchbiljetter samt transporter från flygplatsen. Resorna, som tog form på allvar 2014, har hittills varit mycket populära där medlemmar från hela landet träffas och nya bekantskaper knyts.

Föreningen, som bildades formellt i maj 2015, höll sitt första årsmöte i september 2016. Årsmötet 2017 kommer också att hållas i september. Förutom årsmötet hjälper föreningen gärna till med att anordna medlemsträffar vid TV-matcher runt om i landet. Håll koll på hemsidan om mer information kring detta och mycket mer. Välkomna som medlemmar i Sveriges förmodligen coolaste supporterförening.

Se var du har en medlem nära dig

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*