Hotell

UPPDATERAD 19-09-29

När du väl är framme i Stoke-on-Trent ska du givetvis ha någonstans att bo. Här tänker vi ta upp ett urval av hotell där medlemmar i Swedish Stokies har bott och som vi kan rekommendera på ett eller annat sätt. Det finns givetvis betydligt fler hotell och Bed & breakfasts i stan och hittar du inget här som verkar vara intressant så kan du säkert hitta något annat via en enkel sökning på nätet. Nedanstående hotell anges inte i någon inbördes rangordning utan vi börjar helt enkelt med det hotell som ligger längst norrut och så arbetar vi oss neråt och söderut.

Tollgate Hotel
http://www.tollgate.co.uk

Swedish Stokies har ett samarbetsavtal med Tollgate gällande boende, transporter till/från flygplatser och matchbiljetter. Presentation av hotellet och vad vårt samarbete går ut på hittar du  här på hemsidan.

Quality Hotel i Hanley
http://www.quality-stokeontrent.com/

Quality Hotel ligger i Hanley som är Stoke-on-Trents centrum. Här finns många restauranger, pubar, nattklubbar och shoppingmöjligheter. Vi kan rekommendera ett besök i Potteries Shopping Centre med mängder av affärer av alla dess slag. Avståndet till bet365 Stadium är cirka en halvmil vilket innebär att du enklast tar dig dit med taxi. Tågstationen ligger lite närmare och dit tar du dig med en promenad på 25-30 minuter. Hotellet är trestjärnigt och har 135 rum utrustade med Wi-Fi. På hotellet finns swimmingpool, gym, bastu och möjligheter till massage. Quality Hotel är med sitt centrala läge populärt bland medlemmarna i Swedish Stokies.

Premier Inn i Hanley

https://www.premierinn.com/gb/en/hotels/england/staffordshire/stoke-on-trent/stoke-on-trent-hanley.html

Premier Inn är ett trestjärnigt hotell som är beläget ca 500 m väster om Quality Hotel.

North Stafford Hotel
https://www.britanniahotels.com/hotels/the-north-stafford-hotel/
Den stora fördelen med North Stafford Hotel är att det ligger jämte Stokes tågstation och därmed i hjärtat av Stoke-on-Trent. Läget gör att du tar dig till många andra delar av Stoke till fots. Norrut når du Hanley på en knapp halvtimme och du har ungefär lika långt till bet365 Stadium in den andra riktningen. Stoke Town Centre ligger bara fem minuter bort. Ett gammalt klassiskt engelskt hotell som är trestjärnigt och samtliga rum har fri Wi-Fi.

Holiday Inn Express Stoke
http://www.expressstoke.co.uk/

Holiday Inn ligger ett stenkast från bet365 Stadium. Hotellet byggdes några år efter arenan och är därmed ganska nytt. Rent fotbollsmässigt är läget givetvis en fördel. Med tanke på Britannia Stadiums läge har du däremot ett avstånd till övriga Stoke. Du tar dig till Stoke Town Centre med cirka en kvarts promenad och till tågstationen går du på cirka en halvtimme. Till Hanley är det enklast att åka taxi. Hotellet är trestjärnigt och rummen är utrustade med fri Wi-Fi. På hotellet finns swimmingpool och gymnastiksal. Hotellet har fri parkering om du kommer hit med bil.

Andra hotellänkar:

Hotels.com

Booking.com