Tävlingsresultat

Med nio omgångar kvar arrangerade Swedish Stokies en tipstävling för medlemmar. Uppgiften var att tippa Stoke Citys slutplacering, antal vunna poäng samt antal gjorda mål.

Det visade sig inte vara helt lätt. Av de 29 deltagarna så var det 21 som blev poänglösa och åtta som fick ett rätt var:

Johan Johqvist, Mats Larlind och Lars Dahl prickade in rätt antal poäng (56). Lotta Apraxin, Stefan Ragnarsson, Max Wahlqvist, Anneli Zalavary och Johny Antonsson hade rätt placering på Stoke (17:e plats). Ingen av tipparna lyckades få rätt antal gjorda mål (49).

För att skilja de åtta åt, var vi tvungna att gå till utslagsfrågan: Vad blir publiksiffran på bet365 i den sista ligamatchen mot Bristol City? Rätt svar på den frågan blev 28 243, vilket är säsongsbästa.

Närmast att gissa rätt och vinnare av tipset blev Mats Larlind (26 687). På silver- och bronsplats följde Lotta Apraxin (25 432) och Max Wahlqvist (24 888). Tack till alla deltagare och grattis till vinnarna!

Priserna, 4 säsongs-DVD:er till vinnaren och var sin signerad bok till tvåan och trean, kommer med posten under den närmaste veckan.

 

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.