Percy är skeptisk till vad guiden säger

Vi vet att svenskar åkt till Stoke för att kolla på fotboll sedan 70-talet. Detta fortsatte i mindre skala under 80- och 90-talen samt en bit in på 2000-talet. Allt sedan Stoke gick upp i Premier League har det blivit riktigt populärt att åka till Stoke-on-Trent för att se Stoke City spela fotboll. En inte alltför djärv gissning är att det är svenskar på de flesta av Stokes hemmamatcher idag.

Det är inte bara vi svenska Stokefans som gärna vill se vårt lag ta tre poäng på Bet365 Stadium. På Swedish Stokies infomail kommer det rätt ofta frågor från andra lags supportrar och allmänt fotbollsintresserade som tänkt ta sig till Bet365 för att se en match.

Tanken med denna artikel är att ge alla som vill åka till Stoke ett antal grundläggande råd gällande flyg, hotell och matchbiljetter samt några tips på vad man kan göra i Stoke när det inte är dags för match. Detta är ett levande dokument. Flygrutter läggs ner och nya tillkommer. Detsamma gäller hotell och pubar med mera. Informationen här kommer därför sannolikt ändras efter hand. Vi uppskattar därför också om Ni läsare hör av Er till oss om Ni hittar inaktuell information eller har tips på prisvärda flyg eller på ett boende som inte finns med här.

Ni kan alltid komma i kontakt med Swedish Stokies på info@swedishstokies.se. I övrigt rekommenderar vi Er att läsa artikeln om staden Stoke-on-Trent här på hemsidan med utförlig info om staden.

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.