Matchbiljett

UPPDATERAD 2022-09-01

När du tar dig till Stoke för match rekommenderar vi att du ordnar matchbiljetterna på förhand. Den tiden är förbi då du kunde betala kontant vid vändkorset eller då du kunde dyka upp på arenan en kvart före match och köpa biljett. Det sistnämnda ska fortfarande gå men risken är överhängande att matchen då är slutsåld.

För att kunna köpa biljetter till Stokes hemmamatcher idag måste du registrera dig på Stokes hemsida. Registrering sker här: https://mystoke.stokecityfc.com/

När du väl är registrerad på hemsidan kan du börja köpa biljetter.

Ett enklare sätt att köpa biljetter är att bli medlem och beställa ett Club Membership Card. Medlemskapet kostar £20 och beställning sker här: https://tickets.stokecityfc.com/memberships

Med ditt Club Membership card beställer du via hemsidan och dina bokningar laddas direkt på ditt klubbkort. Det innebär att du inte behöver hämta ut någon biljett på arenan. Givetvis ska du ha med dig kortet när du går på matchen eftersom det fungerar som ett passerkort vid ingången. För den som samlar på pappersbiljetter, ni finns det vet vi, så går det fortfarande att välja att hämta ut matchbiljetterna på arenan även om du har ett klubbkort.

På klubbkortet registreras också dina Priority points och MyStokeRewards. När du köper matchbiljetter laddas det priority points på ditt kort vilket i förlängningen ger dit förtur till att köpa matchbiljetter. MyStokeRewards är poäng som laddas på kortet när du köper souvenirer online eller i klubbshopen. Tillräckligt många poäng ger dig rabatt vid framtida köp. Hur du ligger till poängmässigt kan du alltid gå in och se på ditt konto på hemsidan.

På hemsidan kan du också köpa ett antal olika typer av medlemskap i klubben vilket ger dig förtur till biljettköp och en hel del andra förmåner. Vår rekommendation är att alla svenska Stokesupportrar i vart fall skaffar sig ett gratis Club Membership Card. Det underlättar vid biljettbeställning, är gratis, ger dig ett antal fördelar och du blir dessutom medlem i Stoke City FC.

Du kan också beställa biljetter per telefon. Det gör du på +44 1782 367 599. Detta kan du göra upp till två timmar före avspark och beställningen laddas på ditt klubbkort. De undantag som finns vad gäller matchbiljetter är dels gruppbeställningar för sällskap på 10 eller fler personer. Där behöver inte alla i sällskapet registrera sig på hemsidan utan där tar ni istället kontakt med klubben på grouptickets@stokecityfc.com.

Det vi tagit upp här är endast en kort vägledning till hur du gör för att beställa matchbiljetter av Stoke City FC. För fullständig information hänvisar vi dig till klubbens hemsida på http://www.stokecityfc.com/tickets