Historik

Swedish Stokies bildades den 17 augusti 2003 på Tollgate Hotel i Blurton, Stoke-on-Trent. Initiativtagare var Stefan Thorén och Janne Domeij. Undertecknad fick vid samma möte frågan om ordförandeskapet i föreningen vilket jag givetvis tackade ja till. Swedish Stokies har dock en längre historia än så. Redan på 90-talet diskuterades det om en supporterförening skulle bildas men de inblandade drog då slutsatsen det saknades underlag för detta. Vi anordnade istället gemensamma resor till Stoke och 1999 sponsrade vi Mikael Hanssons hemmaställ under namnet Swedish Stokies.

På medlemsmötet den 10 maj 2015 i Stoke-on-Trent togs beslutet att registrera föreningen hos Skatteverket och ordförande, styrelse, revisorer och valberedning utsågs.

Henrik Claesson

6 Comments

 1. Har tittat runt på er sida för att få lite idéer på pubar och restauranger, efter som jag åker dit för att se Stoke ta hem 3p mot Everton.
  Vore lit kul om ni la upp lite länkar på olika ställen som ni upplever vara bra i era tycken.
  God fortsättning på er

  • Hej, Rille!

   Planen är att vi ska lägga upp sidor om pubar, restauranger m m på hemsidan, men detta har inte hunnits med än.

   Som tur är, är de flesta pubarna i Stoke både bra och trevliga. 🙂

 2. Alla medlemmar, även om de var med i styrelsen, som köpte en lott var med i dragningen. Dragningen skedde under ett medlemsmöte i Stoke med 26 medlemmar på plats. Gå med i föreningen och köp en lott du med! Nästa gång kanske du har turen på din sida.

 3. Ursäkta,men detta lotteriet blev lite fel va??
  Av alla som vann så satt 3 av 5 i styrelsen..
  Ta inte illa upp,men det ser lite ut som uppgjort tycker jag..men detta är mina åsikter ingen annans,jag är själv inte med i eran förening,men jag har varit de..men jag älskar fortfarande Stoke..
  Mvh Kent Iggström

  • Jag är med i styrelsen och har aldrig vunnit i våra lotterier. Så det hela är som vanligt slumpen. Plus att vissa köper en herrans massa lotter.
   /Micke Hjalmarsson

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.