Medlem

Bli medlem i Swedish Stokies

UPPDATERAD 2018-08-08

Du blir medlem i Swedish Stokies genom att sätta in 200:- på bankgiro 5007-2420 eller genom att swisha 200:- till 123 561 1389. Du kan också teckna ett familjemedlemskap för 500:-för  säsongen 2018-19.

Swedish Stokies säsong/verksamhetsår sträcker sig från juni till maj.

Är du född 1993 eller senare kostar det ingenting att bli medlem. Skicka då istället ett mail till info@swedishstokies.se och uppge namn och adress för att bli registrerad som medlem.

Om medlemskapet i Swedish Stokies

En stor del av medlemsavgiften går till att sponsra en spelares hemma- eller bortatröja. Säsongen 2018-19 kommer vi att sponsra Bruno Martins Indis hemmatröja. I sponsorupplägget ingår en dag på bet365 Stadium med bland annat middag för två, rundvandring på arenan följt av fritt inträde till vald match. Efter matchen väntar ett möte med den spelaren som vi sponsrar och eventuellt några andra spelare. Detta event lottas ut bland medlemmarna. Den signerade matchtröjan som vi också får lottas därefter ut till medlemmarna i ett av våra medlemslotterier.

Från och med säsongen 2018-19 innehar Swedish Stokies fyra säsongsbiljetter som medlemmarna kan utnyttja. För mer information om hur detta fungerar, se http://swedishstokies.se/swedish-stokies-sasongskort/. Denna sida kommer att uppdateras när spelschemat är klart.

Föreningen anordnar några medlemslotterier varje säsong med fina priser. Däribland kan nämnas ovan nämnd matchtröja, en säsongsprenumeration av fanzinet The Oatcake samt föreningens egenhändigt framtagna souvenirer. Förstapriset i utlottningarna är en resa till Stoke upp till ett värde 4 500 kr inkluderat flygbiljett, tre nätter på Tollgate samt matchbiljett.  Föreningen jobbar aktivt med att ta fram Swedish Stokies-souvenirer som erbjuds till förmånliga priser.

Föreningen anordnar också två medlemsresor per säsong: en under hösten och en under våren. Medlemmarna bokar själva sina resor och hotellrum på ett hotell som föreningen i förväg sett ut som samlingshotell. F n har Swedish Stokies ett samarbete med Tollgate Hotel & Leisure, som även är behjälpliga med att ordna matchbiljetter samt transporter från flygplatsen. Resorna, som tog form på allvar 2014, har hittills varit mycket populära där medlemmar från hela landet träffas och nya bekantskaper knyts.

Föreningen, som bildades formellt i maj 2015, höll sitt första årsmöte i september 2016. Årsmötet 2018 kommer att hållas 18 augusti. Förutom årsmötet hjälper föreningen gärna till med att anordna medlemsträffar vid TV-matcher runt om i landet. Håll koll på hemsidan om mer information kring detta och mycket mer. Välkomna som medlemmar i Sveriges förmodligen coolaste supporterförening.

Föreningen publicerar namn och bostadsort på våra aktuella medlemmar på hemsidan för att vi alla ska kunna se om det finns en Stokesupporter i närheten.  Vill du inte ha ditt namn på hemsidan kontaktar du oss på info@swedishstokies.se så raderar vi dina uppgifter. Ansvarig för personuppgifterna är ordföranden i Swedish Stokies.

Om medlemskap i Stoke City

Många av medlemmarna i Swedish Stokies är även medlemmar i Stoke City FC. För mer information om hur man blir medlem i Stoke City, se denna artikel: http://swedishstokies.se/resor-2/stoke/resor-och-biljetter/matchbiljetter/ eller gå direkt till Stoke Citys sida för medlemsskap: https://www.scfcdirect.com/memberships.aspx.

Se var du har en medlem nära dig

Hanteringen av personuppgifter

Se hur vi hanterar personuppgifter på http://swedishstokies.se/integritetspolicy/

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.