Bli medlem i Swedish Stokies

UPPDATERAD 2024-03-07

Du blir medlem i Swedish Stokies genom att sätta in 200 kr på bankgiro 5007-2420 eller genom att swisha 200 kr till 123 561 1389.  Skriv gärna att inbetalningen gäller medlemskap.

Vill du passa på att stötta Stoke City FC (Women), som sponsras av Swedish Stokies, lite extra så kan du betala in 300 kr eller 350 kr i stället. 

Är du född 1998 eller senare kostar det ingenting att bli medlem säsongen 2023/24. Skicka i stället ett mejl till info@swedishstokies.se och uppge namn och adress för att bli registrerad som medlem. 

Om medlemskapet i Swedish Stokies

Swedish Stokies säsong/verksamhetsår sträcker sig från juni till maj. Föreningen, som bildades formellt i maj 2015, höll sitt första årsmöte i september 2016.

Föreningen anordnar normalt två medlemsresor per säsong: en under hösten och en under våren. Medlemmarna bokar själva sina resor och hotellrum på ett hotell som föreningen i förväg sett ut som samlingshotell.

Resorna, som tog form på allvar 2014, har hittills varit mycket populära där medlemmar från hela landet träffas och nya bekantskaper knyts.

Föreningen anordnar ett eller två medlemslotterier varje säsong med fina priser. Förstapriset i utlottningarna är en resa till Stoke upp till ett värde av ca 5 000 kr inkluderat flygbiljett, tre hotellnätter samt matchbiljett.

Swedish Stokies ger sedan december 2021 ut den digitala medlemsblaskan Ay up, duck! 

Medlemsavgifterna tillsammans med överskott från lotterierna ger föreningen möjlighet göra följande:

Swedish Stokies innehar fyra säsongsbiljetter som medlemmarna kan använda. Du måste ha varit medlem i sex månader innan du kan ansöka om säsongsbiljetterna.

Swedish Stokies har sedan många år sponsrat en spelares hemma- eller bortatröja. Efter att  Connor Taylor lämnat, sponsrar vi fr o m denna säsong Emre Tezgels bortatröja. I sponsorupplägget ingår ett evenemang på bet365 Stadium med lunch, Q&A med representanter från klubben och f d spelare samt träff med spelartruppen. Detta evenemang lottas ut bland medlemmarna och samma sak är det med den signerade matchtröjan som vi får. 

Emre Tezgel visar sin glädje efter att ha fått Swedish Stokies som sponsor

Fram till 22/23 bestod sponsorpaketet av middag på bet365, rundvandring och match.

När Harry mötte Swedish Stokies

Swedish Stokies sponsrar sedan 2018 Stoke City FC (Women). Under säsongen 23/24 sponsrar vi spelarna Sophie Thompson, Molly Holder, Abby Hunt  och Liz Hobson. Mer att läsa om vår sponsring (22/23) finns här: Swedish Stokies och Stoke City Women

Säsongen 23/24 blir extra spännande med tanke på att klubben äntligen fått upp ögonen för damfotboll och kommer att förbättra satsningen på damerna. Läs mer här: Stoke satsar på damerna

Kelsey Richardson, tidigare sponsrad av Swedish Stokies

Ett aktivt forum för svenska Stokesupportrar finns på Facebook: Länk till Swedish Stokies Facebookgrupp

Swedish Stokies har en webshop med lite souvenirer. Läs mer här: https://swedishstokies.se/butik/

Föreningen publicerar namn och bostadsort på våra aktuella medlemmar på hemsidan för att vi alla ska kunna se om det finns en Stokesupporter i närheten.  Vill du inte ha ditt namn på hemsidan kontaktar du oss på info@swedishstokies.se så tar vi naturligtvis bort dina uppgifter. Ansvarig för personuppgifterna är ordföranden i Swedish Stokies.

Om medlemskap i Stoke City

Många av medlemmarna i Swedish Stokies är även medlemmar i Stoke City FC. För mer information om hur man blir medlem i Stoke City, se denna artikel: Matchbiljetter eller gå direkt till Stoke Citys sida för medlemsskap: https://www.stokecityfc.com/tickets/memberships:

Vis Unita Fortior

Styrelsen

Se var du har en medlem nära dig

Hanteringen av personuppgifter

Se hur vi hanterar personuppgifter på http://swedishstokies.se/integritetspolicy/

5 Comments

 1. Hej
  Tack för snabbt svar.
  Jajamän, tänkte bara om det var någon förändring inför detta år.
  Alltid trevligare med ett inplastat kort med namn och nummer på. Men jag förstår kostnadsfrågan i detta. Plasta in kan man lätt göra själv, så inga problem.
  Men kanske namn och medlemsnummer skulle kunna vara med på de digitala?

  Mvh
  Jim

  • Hej!

   Säsongskorten 18/19 hade medlemsnummer och namn på baksidan. Om du gör en dubbelsidig utskrift av pdf-filen, så får du med namn och nummer.
   Mvh
   Jens

 2. Hej
  Skickas det ut några medlemskort i år?
  OM….tills när är de planerade?

  Mvh
  Jim

  • Hej, Jim!
   Sedan förra säsongen är säsongskorten digitala. Vi räknar med att skicka dem via mejl under augusti månad.
   Up The Potters!

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.