MEDLEMSERBJUDANDE!

Bild från Reuters

Swedish Stokies har kommit över ett större parti med Stoke Citys bortatröjor från säsongen 18/19.

Är du med i ett lag som behöver en uppsättning matchtröjor eller känner du till något lag som skulle behöva matchtröjor? Det kan vara ditt korpgäng, något lag som inte har råd med lagtröjor eller ett lag som du tycker behöver lite stöttning.

Skicka en ansökan till info@swedishstokies.se. Skriv lite kort om det lag som du vill ska få tröjor och ange hur många tröjor de behöver samt vilka storlekar som behövs.

Macrons plagg är, som ni vet, små i storlekarna. Uppdatering 210519: De storlekar som vi har kvar är Small (Macron M), Large (Macron XL) & XL (Macron 2XL). Vi har gott om tröjor i storlekarna L och XL och lite färre i S.

Vi har tillräckligt med tröjor för att kunna ekipera minst 15 lag!

Swedish Stokies står för frakten!

2 kommentarer

  1. hej jobbar som idrottslärare och skulle vara intresserad av tröjor till mina elever som glömmer idrottskläder. det vore häftigt att se dom i Stoke tröjor st S ev M

    • Hej, Håkan!

      Skicka en ansökan till info@swedishstokies.se.
      Macrons plagg är, som ni vet, små i storlekarna. De storlekar som vi har i lager är Small (Macron M), Large (Macron XL), XL (Macron 2XL) & 2XL (Macron 3XL). Vi har gott om tröjor i storlekarna L och XL och lite färre i S och 2XL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.