Swedish Stokies medlemsresa våren 2018

UPPDATERAD 2018-01-14

Swedish Stokies anordnar två medlemsresor per säsong, en på hösten och en på våren. Styrelsen har nu gjort klart med vårens medlemsresa. Vi åker till Stoke-on-Trent för att se matchen mot Burnley hemma lördagen den 21 april.

Swedish Stokies har ett förmånligt samarbetsavtal med Tollgate Hotel (Swedish Stokies avtal med Tollgate) och Tollgate blir också samlingshotell för denna resa.

Notera att våra rabatter inte bara gäller vid medlemsresorna utan vid samtliga vistelser som medlemmar i Swedish Stokies gör på Tollgate. Våra priser är f n £70/rum och natt, förutom natten mellan söndag och måndag som kostar £40. Priserna är £10 lägre än deras ordinarie priser. Frukost ingår och dessutom ingår en pint per dag.

Det är givetvis ok att boka ett annat hotell om man skulle föredra det. Vid bokningar hos Tollgate gäller följande:

Alla bokar sin egen vistelse hos Tollgate. Notera att bokningen antingen bör ske på Tollgates hemsida (http://tollgate.co.uk/) eller via mejladressen sarah.martin@tollgate.co.uk. Detta bör du tänka på när du bokar:

  1. Ange att att du tillhör Swedish Stokies så att du kan dra nytta av våra rabatter.
  2. Ange om du vill ha någon matchbiljett. Du får den vid incheckningen och kostnaden för biljetten hamnar sedan på din hotellräkning. Vi brukar oftast hamna på huvudläktaren Q-railing stand block 10 ganska nära spelaringången. Det går givetvis bra att boka matchbiljett själv om man föredrar att sitta någon annanstans på arenan.
  3. Ange om du vill ha någon taxi från flygplatsen samt i så fall vilken flygplats och vilken tid du landar. Tollgate sammanför sedan de medlemmar som kommer med samma flyg eller vid ungefär samma tidpunkt så att man får dela taxi med så många så möjligt i syfte att hålla ner kostnaden per person. En taxi från Manchester Airport eller Birmingham går på ca 50-75 pund beroende på storlek.
  4. Om du bokar via mejl, sätt info@swedishstokies.se som kopia så att föreningen enkelt kan se hur många vi är. Om du bokar via Tollgates hemsida, skicka gärna ett mejl till info@swedishstokies.se.

Notera att matchen kan flyttas. Det kan därför vara bra att boka hemresan till måndagen i händelse av att matchen skulle flyttas till söndagen. Det finns förstås en liten risk att matchen flyttas till måndagen också. Den som vill vara helt säker bokar därför hemresan på tisdagen. Definitiva matchdatum för aprilmatcherna brukar tillkännages i slutet av februari.

Precis som tidigare har vi inga krav på att samtliga resenärer ska vara medlemmar för att få följa med på resan. Det är med andra ord helt ok att ta med frugan, barnen eller kompisen som håller på ett annat lag. En hel del tidigare resenärer som inte varit Stokesupportrar har faktiskt valt att bli medlemmar i Swedish Stokies bara för att medlemsresorna och sällskapet varit så trevliga.

Löpande uppdateringar gällande medlemsresan kommer att ske under vintern/våren. Vi hoppas få träffa många medlemmar i april.

Har vi missat något viktigt? Har du frågor eller synpunkter i övrigt? Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se

Styrelsen för Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.