Swedish Stokies är överens med Tollgate Hotel i Stoke

Swedish Stokies har länge letat efter ett hotell i Stoke där vi kan erbjuda våra medlemmar en bra lösning på hotellboendet i stan. Medlemmar i Swedish Stokies har under många år använt Tollgate Hotel i Blurton, Stoke-on-Trent. Vi har under en tid sonderat terrängen vad gäller övriga hotellutbudet i Stoke-on-Trent och kommit fram till, med alla parametrar i vågskålen, att Tollgate Hotel erbjuder den bästa lösningen för våra medlemmar.

Tollgate Hotel ligger Blurton som är beläget i de södra delarna av Stoke. Det ta cirka 40 minuter att gå till Britannia Stadium och ytterligare cirka 20 minuter att gå till Stoke Town Centre där gamla Victoria Ground låg och där man med fördel laddar upp med några pints innan match. Stokes centrum ligger som bekant i Hanley och dit tar man sig enklast med kollektivtrafik eller taxi.

Tollgate består av 24 rum och en lägenhet för sex personer. Inom anläggning finns en restaurang, sportbar och gym. Hotellet har en skön Stoke City-feeling  med mycket souvenirer, främst i sportbaren. Ägaren är en stor Stokesupporter med bra kontakter i klubben. Hotellets hemsida hittar du här:

www.tollgate.co.uk

För medlemmar i Swedish Stokies gäller följande:

Priset för ett dubbelrum är vanligtvis 80 pund per natt med undantag för natten mellan söndag och måndag då priset ligger på 50 pund. Vi reserverar oss för att andra priser vid vissa tillfällen kan gälla. Det är max tre personer i varje rum som gäller med undantag för ett familjerum. För prisuppgift vad gäller lägenheten och familjerummet hänvisar vi till hotellet.

I rumspriset ingår full english breakfast varje morgon och en pint per dag. Värdet för detta uppgår till 11-12 pund.

Via hotellet kan du boka matchbiljetter till Stokes samtliga hemmamatcher och även till vissa bortamatcher. Hotellet tar inget extra för detta utan det är samma priser som Stoke tar.

Hotellet erbjuder bra priser på taxi till och från flygplatserna. Taxi är relativt billigt i England och en enkelresa från flygplatserna i Manchester och Birmingham kostar mellan 40-50 pund för en vanlig taxi. Är man två resenärer kostar det ungefär lika mycket att åka tåg som att dela på en taxi från nämnda flygplatser. Detta är ett mycket smidigt sätt att ta sig till och från flygplatserna.

I samband med att Ni bokar rum på hotellets hemsida finns ett meddelandefält där Ni uppger att Ni är medlemmar i Swedish Stokies. Vill Ni boka matchbiljetter och transport till och från flygplatsen uppger Ni det på samma ställe. För att erbjudandet ska gälla räcker det om endast en i resesällskapet är medlem i Swedish Stokies.

Vi hoppas att många av Er tar tillfället i akt och utnyttjar denna fina medlemsförmån. Har Ni ytterligare frågor om vårt avtal med Tollgate så går det bra att maila Swedish Stokies på info@swedishstokies.se eller Sarah Martin, Tollgate på info@tollgatehotel.co.uk

Trevlig resa önskar Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.