Swedish Stokies medlemsresa till Stoke april 2016

Jul och nyår har passerat och vi är inne i januari 2016. Detta innebär att vår medlemsresa i april närmar sig.

Som vi tidigare informerat om är resan förlagd till hemmamatchen mot Sunderland lördagen den 30 april. Det finns alltid en risk att matchen flyttas till söndagen eller i värsta fall måndagen. Vi rekommenderar därför att Ni bokar hemresan till i alla fall måndagen den 2 maj. Skulle matchen flyttas till måndagen får man boka om hemresan till tisdagen och betala en slant för det. Uppskattningsvis kostar detta mellan 500-1000 kr. Den som vill vara helt säker bokar redan nu en hemresa tisdagen den 3 maj. Medlemsresans program utgår dock från ankomst fredagen den 29 april och hemresa måndagen den 2 maj.

Precis som tidigare ställer vi inte krav på att samtliga resenärer ska vara medlemmar för att följa med på resan. Det är med andra ord helt ok att ta sin fru, barn, bästa kompis eller till och med svärmor. Vi kommer att bo på Tollgate Hotel & Leisure och hela hotellet är idag preliminärbokat av oss. Tollgate består av 24 dubbelrum, en bröllopsvit, ett familjerum och en lägenhet som rymmer sex sängplatser. Vad gäller priset så är det följande som gäller:

Fre-Lör 70 pund

Lör-Sön 70 pund

Sön-Mån 40 pund

Det får plats maximalt plats tre personer i varje dubbelrum. För en extrasäng tillkommer en engångskostnad om 15 pund. I priset ingår det en engelsk frukost inklusive allt per person och dag. Som om inte det vore nog ingår det också en öl på fat per person och dag. I samarbete med Tollgate planerar vi några extra aktiviteter i jämförelse med tidigare medlemsresor.

Det preliminära programmet ser ut som följer:

29/4 Fredag – Ankomst och samling på Tollgate. På kvällen kommer det två före detta spelare till hotellet för att träffa oss. Vilka spelare det blir vet vi inte i dagsläget.

30/4 Lördag – Pubrunda och match mot Sunderland på Britannia Stadium. Efter matchen får vi träffa en spelare från dagens lag på arenan. Vem det blir vet vi inte i dagsläget.

1/5 Söndag – Medlemsmöte

2/5 Måndag – Hemresa

Mer info om Tollgate hittar du på www.tollgate.co.uk

För att anmäla dig och eventuella medresenärer skickar du endast ett mail till info@swedishstokies.se Det vi vill veta är:

Antal personer med namn och antal rum du vill boka. Reser du ensam vill vi veta om du vill ha ett rum själv eller om du kan tänka dig att dela rum med en annan medresenär.

Transport till och från flygplatsen. Det är billigare per person att boka en taxi från de närliggande flygplatserna Manchester och Birmingham än att åka tåg till Stoke. Vi hjälper därför till att boka taxi för de som vill och ser till att Ni som anländer vid ungefär samma tidpunkt samåker ner till Stoke och Tollgate. Vill Ni dela taxi eller minibuss med andra medresenärer uppger Ni det vid anmälan. Då behöver vi veta vilket flygbolag och flygnummer ni åker med, ankomsttid och terminal samt att Ni uppger ett mobilnr. Priset per person för enkel resa kommer uppskattningsvis att ligga mellan 10-15 pund.

Vi beställer även Era matchbiljetter. De kommer att finnas för avhämtning på Tollgate vid incheckning och betalas vid utcheckning. För att få rätt pris vill vi veta vilka som är pensionärer samt ålder på de barn som åker med.

Notera att sista dag för anmälan är söndagen den 6 mars 2016. Vi har redan fått in ca 25 intresseanmälningar till resan och hoppas givetvis att vi slår vårt tidigare rekord på 36 resenärer. Har Ni frågor gällande resan skickar Ni bara ett mail till info@swedishstokies.se

Rödvita hälsningar

Styrelsen, Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.