Crystal Palace väntar i FA-cupen

Med tanke på alla skrällar som FA-cupen är känd för kanske en lottning mot Crystal Palace på bortaplan i cupens fjärde omgång kan ses som en bra lottning. Men Stoke har nog fått en hård nöt att knäcka och det kommer krävas full satsning för avancemang. 

Och det är inte bara att matchen mot Crystal Palace i sig kommer att innebära en tuff utmaning, Stoke har några riktigt hårda veckor framför sig. Se spelprogrammet den kommande månaden:

13 januari Norwich City vs Stoke City 20.45 PL
16 januari Stoke City vs Arsenal 16.00 PL
23 januari Leicester City vs Stoke City 16.00 PL
26 januari Liverpool vs Stoke Ligacupen
30 januari Crystal Palace-Stoke 16.00 FA-cupen
2 februari Manchester United vs Stoke City 21.00 PL
6 februari Stoke City vs Everton 16.00 PL

Av de kommande sju matcherna har Stoke fem bortamatcher, riktigt svåra matcher mot Norwich, Leicester, Liverpool, Crystal Palace och Manchester United. Dessutom är de två hemmamatcherna riktiga utmaningar, mot Arsenal och Everton kommer det inte att ramla ned gratispoäng från fotbollshimlen.

Det känns som om den kommande månaden kommer att definiera vilket virke den här årgången av  Stoke är uppbyggt av. Kommer de ur matcherna stärkta med ett stort självförtroende och cup-framgångar eller kommer de att vara ett lag i motgång där summeringen av säsongen 15/16 i bästa fall kan bli knappt godkänt.

Det är härligt att ha de här matcherna att se fram emot. Kom igen Stoke och visa oss den klass som vi alla vet att ni besitter!

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.