Swedish Stokies medlemsresa hösten 2019

Medlemsresan, hösten 2014

UPPDATERAD 19-10-18

Höstens medlemsresa till Stoke-on-Trent börjar allt mer ta form.

Det är matchen mot West Bromwich, måndag 4 november, som är huvudmålet för resan och vi kommer tillsammans med den norska kontingenten att fylla hela Tollgate!

Stoke-West Bromwich

 

Här kommer en kort uppdatering om hur planeringen för resan ser ut. Vi är i dagsläget 14 deltagare. Inget är obligatoriskt, så det finns gott om utrymme för andra planer om man så skulle önska. Så här ser det preliminära programmet ut:

Fredag            Deltagarna anländer vid lite olika tidpunkter. En tänkbar aktivitet kan vara att åka till Leek (ca 30 min från Stoke) på kvällen för att se Stokes U23-lag spela mot West Bromwich.

Lördag            Vi har ordnat en buss som kommer att ta oss till Crewe för att se derbyt i League Two mellan Crewe Alexandra och Port Vale. I skrivande stund är 28 deltagare anmälda (tio svenskar, nio tyskar och nio norrmän). Anmälan sker till Jens Johnsson, senast 20 oktober. Priset för bussresa och biljett beräknas bli ca £30-35/skalle.

Lördag kväll  Vi kommer att, tillsammans med norrmännen, försöka få till en informell träff med någon eller några av grabbarna i Stoke City Old Boys Association, SCOBA. Länk till SCOBA:s hemsida: http://scoba.org.uk/

Söndag fm     Utlottning av säsongsbiljetterna samt den traditionella frågesporten.

Söndag            Stoke City Women brukar spela matcher på söndagar, men är tyvärr spellediga denna helg. Vi kan möjligen hoppas på att de spelar cupmatch eller har en tidigare uppskjuten match den helgen. Några av medlemmarna planerar att ta en tur till Newcastle-under-Lyme och göra besök på några av stadens trevliga pubar. 

Söndag kväll    Frågesport på Terrace Inn i Penkhull, kl 20.

Måndag em      Det kommer att vara ett event på Tollgate med en del representanter från Stoke City och SCOBA. Vi återkommer när vi vet mer om vilka som kommer att besöka oss.

Måndag kväll  Stoke City v West Bromwich Albion.

Shaqiri och Swedish Stokies, dec 2017

Ytterligare information om hur medlemsresan ”funkar”, hur biljetter bokas etc finns på denna länk:

https://swedishstokies.se/swedish-stokies-medlemsresa-hosten-2018/

Vis Unita Fortior

Swedish Stokies styrelse

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.