Swedish Stokies medlemsresa hösten 2018

UPPDATERAD 2018-07-01

Swedish Stokies anordnar två medlemsresor per säsong, en på hösten och en på våren. Styrelsen har nu gjort klart med höstens resa och precis som förra hösten sträcker den sig över två matcher, även om det givetvis är ok att bara åka på en. Vi åker till Stoke-on-Trent för att se Stoke City ställas mot två andra klassiska Tipsextralag: Queens Park Rangers (h) lördagen den 24 november och Derby County (h) onsdagen 28 november.

Swedish Stokies har ett förmånligt samarbetsavtal med Tollgate Hotel (LÄNK) och Tollgate blir också samlingshotell för denna resa.

Notera att våra rabatter inte bara gäller vid medlemsresorna utan vid samtliga vistelser som medlemmar i Swedish Stokies gör på Tollgate. Våra priser är f n £70/rum och natt, förutom natten mellan söndag och måndag som kostar £40. Priserna är £10 lägre än deras ordinarie priser. Frukost ingår och dessutom ingår en pint per dag.

Det är givetvis ok att boka ett annat hotell om man skulle föredra det. Vid bokningar hos Tollgate gäller följande:

Alla bokar sin egen vistelse hos Tollgate. Notera att bokningen antingen bör ske på Tollgates hemsida (Länk till Tollgate) eller via mejladressen sarah.martin@tollgate.co.uk. Detta bör du tänka på när du bokar:

  1. Ange att att du tillhör Swedish Stokies så att du kan dra nytta av våra rabatter.
  2. Ange om du vill ha någon matchbiljett.Du får den vid incheckningen och kostnaden för biljetten hamnar sedan på din hotellräkning. Vi brukar oftast hamna på huvudläktaren Q-railing Stand Block 10 ganska nära spelaringången. Det går givetvis bra att boka matchbiljett själv om man föredrar att sitta någon annanstans på arenan. Notera att våra fyra säsongsbiljetter på Boothen End kommer att lottas ut bland resenärerna på medlemsresan.
  3. Ange om du vill ha någon taxi från flygplatsen samt i så fall vilken flygplats och vilken tid du landar.Tollgate sammanför sedan de medlemmar som kommer med samma flyg eller vid ungefär samma tidpunkt så att man får dela taxi med så många så möjligt i syfte att hålla ner kostnaden per person. En taxi från Manchester Airport eller Birmingham går på ca 50-75 pund beroende på storlek på taxin.
  4. Om du bokar via mejl, sätt info@swedishstokies.se som kopia så att föreningen enkelt kan se hur många vi är. Om du bokar via Tollgates hemsida, skicka gärna ett mejl till info@swedishstokies.se.

Notera att matcherna kan komma att flyttas. Det kan tänkas att lördagsmatchen flyttas, men en flytt av onsdagsmatchen är ganska osannolik, då den omgången redan är uppdelad mellan tisdag och onsdag. Vi uppdaterar er med ev ändringar av speldatum. Ni kan bevaka detta på denna länk:

https://www.bbc.com/sport/football/teams/stoke-city/scores-fixtures/2018-11

Precis som tidigare har vi inga krav på att samtliga resenärer ska vara medlemmar för att få följa med på resan. Det är med andra ord helt ok att ta med frugan, barnen eller kompisen som håller på ett annat lag. En hel del tidigare resenärer som inte varit Stokesupportrar har faktiskt valt att bli medlemmar i Swedish Stokies bara för att medlemsresorna och sällskapet varit så trevliga.

Har vi missat något viktigt? Har du frågor eller synpunkter i övrigt? Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se

Löpande uppdatering gällande medlemsresan sker under hösten. Vi hoppas få träffa många medlemmar i november.

Styrelsen för Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.