Swedish Stokies, information om säsongen 20/21

Swedish Stokies har i skrivande stund redan 144 medlemmar! Det är väldigt roligt att föreningen fortsätter att engagera och väldigt roligt att så många medlemmar valt att bidra till vår sponsring av Stoke City Women!

För er som ännu inte tecknat nytt medlemskap så finns information på denna länk: 

https://swedishstokies.se/ga-med-i-swedish-stokies/

Medlemskapet är bara ett swish bort! 🙂

Vi räknar med att skicka ut medlemskorten via mejl under augusti månad.

 

Årsmöte ska enligt stadgarna hållas senast i september. Detta år planerar vi, med tanke på rådande situation, att genomföra årsmötet digitalt. Vi återkommer med datum och detaljer lite längre fram.

 

Så som situationen ser ut i England för tillfället, så räknar vi inte med att kunna genomföra någon medlemsresa under 2020. Förhoppningen är dock att vi ska kunna få till en medlemsresa under våren.

 

Som många av er säkert redan känner till så kommer familjen Oldfield inte att öppna Tollgate igen. Väldigt, väldigt, tråkigt. Det innebär att vi kommer att behöva hitta ett annat hotell som “bas” för våra medlemsresor. Tyvärr så är det nog inget hotell i Stoke-on-Trent som kommer i närheten av den fantastiska servicenivå som Tollgate erbjudit oss under många år vad gäller bokningar, matchbiljetter, träffar med gamla spelare och andra evenemang. Vi kommer att sondera terrängen med våra norska kamrater, för att se om vi gemensamt kan hitta en bra hotellösning.

Tollgate – vår oas i Blurton

Hör av dig till info@swedishstokies.se om det är något som du undrar över. 

Stay safe och UP THE POTTERS! Bara sex veckor kvar till ligastart!

Ordföranden

1 Comment

  1. Tråkigt naturligtvis med Tollgates stängning. De hade en unik position med biljetter, träffar etc. Min förhoppning är att vi hittar en ny bas som kan hålla standard när det kommer till toaletter och övrig service map på rumskvalitet.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.