Gå med i Swedish Stokies

 

UPPDATERAD 2020-11-02

Du blir medlem i Swedish Stokies genom att sätta in 200 kr på bankgiro 5007-2420 eller genom att swisha 200 kr till 123 561 1389.  Skriv gärna att inbetalningen gäller medlemskap. Skicka gärna dina kontaktuppgifter till info@swedishstokies.se .

Vill du passa på att stötta Stoke City FC (Women), som sponsras av Swedish Stokies, lite extra så kan du betala in 300 kr eller 350 kr i stället.

Är du född 1995 eller senare kostar det ingenting att bli medlem säsongen 2020/21. Skicka i stället ett mejl till info@swedishstokies.se och uppge namn och adress för att bli registrerad som medlem. 

Om medlemskapet i Swedish Stokies

Swedish Stokies säsong/verksamhetsår sträcker sig från juni till maj. Föreningen, som bildades formellt i maj 2015, höll sitt första årsmöte i september 2016.

Föreningen anordnar två medlemsresor per säsong: en under hösten och en under våren. Vi avvaktar utvecklingen av Covidpandemin och vår ambition är förstås att kunna genomföra en medlemsresa så snart det bara går. Medlemmarna bokar själva sina resor och hotellrum på ett hotell som föreningen i förväg sett ut som samlingshotell. Resorna, som tog form på allvar 2014, har hittills varit mycket populära där medlemmar från hela landet träffas och nya bekantskaper knyts.

Föreningen anordnar några medlemslotterier varje säsong med fina priser. Förstapriset i utlottningarna brukar vara en resa till Stoke upp till ett värde av ca 4 500 kr inklusive flygbiljett, tre hotellnätter samt matchbiljett.

Medlemsavgifterna tillsammans med överskott från lotterierna ger föreningen möjlighet göra följande:

Swedish Stokies innehar fyra säsongsbiljetter som medlemmarna kan utnyttja. För mer information om hur detta fungerar, se http://swedishstokies.se/swedish-stokies-sasongskort/.

Swedish Stokies har sedan många år sponsrat en spelares hemma- eller bortatröja. Fr o m denna säsong sponsrar vi Harry Souttars hemmatröja. I sponsorupplägget ingår en dag på bet365 Stadium med bland annat middag för två, rundvandring på arenan följt av fritt inträde till vald match. Efter matchen väntar ett möte med den spelaren som vi sponsrar och eventuellt några andra spelare. Detta evenemang lottas ut bland medlemmarna. Den signerade matchtröjan som vi också får lottas därefter ut till medlemmarna i ett av våra medlemslotterier. OBS! Notera att arrangemanget kommer att se annorlunda ut under denna “Coronasäsong”.

Sedan säsongen 18/19 sponsrar föreningen Stoke City FC (Women). Fr o m säsongen 20/21 sponsrar vi två spelare i damlaget: U19-landslagsspelaren Beth Roberts och mittfältsmotorn Kelsey Richardson. Läs mer om detta här: Beth och här: Kelsey. Damlaget gick tidigare under namnet Stoke City Ladies.

Beth Roberts, Stoke City sponsrad av Swedish Stokies
Kelsey Richardson in action

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett aktivt forum för svenska Stokesupportrar finns på Facebook: Länk till Swedish Stokies Facebookgrupp

Föreningen publicerar namn och bostadsort på våra aktuella medlemmar på hemsidan för att vi alla ska kunna se om det finns en Stokesupporter i närheten.  Vill du inte ha ditt namn på hemsidan kontaktar du oss på info@swedishstokies.se så raderar vi dina uppgifter. Ansvarig för personuppgifterna är ordföranden i Swedish Stokies.

Om medlemskap i Stoke City

Många av medlemmarna i Swedish Stokies är även medlemmar i Stoke City FC. För mer information om hur man blir medlem i Stoke City, se denna artikel: http://swedishstokies.se/resor-2/stoke/resor-och-biljetter/matchbiljetter/ eller gå direkt till Stoke Citys sida för medlemsskap: https://www.scfcdirect.com/memberships.aspx.

Vis Unita Fortior

 

Hanteringen av personuppgifter

Se hur vi hanterar personuppgifter på http://swedishstokies.se/integritetspolicy/

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.