Rapport från ett digitalt årsmöte

Tidigare i veckan genomfördes Swedish Stokies femte årsmöte. På grund av Covid -19 hade vi valt att genomföra detta möte över video. Sexton medlemmar närvarade vid det rekordsnabba årsmötet.

Under årsmötet gick vi igenom verksamhetsberättelse, förvaltningsberättelse och revisionsberättelse innan styrelsen beviljades ansvarsfrihet för verksamhetsåret 19/20.

Därefter fastställdes medlemsavgifterna och på känt Stokemanér så blev beslutet att priset skulle vara oförändrat. 200 kr/år för ett medlemskap och gratis medlemskap för medlemmar som är 25 år eller yngre.

Nästa punkt i dagordningen var val och här blev ledamoten Hans Lindersson omvald på två år och Tore Kleist nyinvald på två år. Suppleanterna Nils Scherman och Viglundur Gislason omvaldes båda på ett år liksom revisor Jan Lindblad och revisorssuppleanten Johann Skulason. Henrik  Claesson valdes in i valberedningen på ett år och PeKå Englund valdes om för samma tid.

 

Styrelsen tackar alla medlemmar som deltog i årsmötet. Vidare vill vi rikta ett tack till avgående vice ordförande Hugo Hemlin och avgående valberedningsordföranden Johan Johqvist. Stort tack för ert jobb i den bästa av supporterföreningar!

Det var trevligt att träffas över video, men vi hoppas förstås alla att vi nästa år kan återuppta våra fysiska årsmöten.

Up The Potters

Styrelsen

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.