Medlemsresorna, säsongen 19/20

UPPDATERAD 2019-10-10

UPPDATERING 190922: OBS! OBS! OBS! Matchen mot West Bromwich Albion är flyttad till måndagen 4 november.

UPPDATERING 190816: Tollgate Hotel är nu fullbokat under höstens skandinaviska medlemsresa! 

Hur gör du som vill följa med, men inte har bokat rum? Det går förstås fortfarande att hänga med och bo på ett annat hotell. Tollgate kan fortfarande ordna matchbiljetter.

För tips om hotell, se denna länk: https://swedishstokies.se/resor-2/stoke/resor-och-biljetter/hotell/

Ett annan möjlighet är att kolla om det går att dela rum med någon av de resenärer som redan bokat rum på Tollgate. Mejla i så fall till info@swedishstokies.se så kollar vi om det går att ordna.

Swedish Stokies har nu spikat datumen för medlemsresorna för säsongen 19/20!

Höstresan går av stapeln första helgen i november med match mot West Bromwich, måndag 4/11 (OBS! flyttad till 4/11). Det blir en skandinavisk touch på Tollgate denna helg, eftersom även den norska supporterklubben har sin höstresa denna helg! Eftersom vi är två supporterklubbar som kommer att bo på Tollgate finns det risk att det kan bli fullbokat. Tveka inte – det är först till kvarn som gäller. 

Vi brukade i alla fall göra det…

Vårresan 2020 blir en påskresa med möjlighet att se två matcher: Leeds United (borta) på långfredagen, 10/4, och Birmingham City (hemma) på Annandag påsk, 13/4.

Vi har för avsikt att ordna biljetter gemensamt till bortaklacken i matchen mot Leeds. Vi återkommer med detaljer kring detta längre fram.

Swedish Stokies har ett förmånligt samarbetsavtal med Tollgate Hotel (länk till Swedish Stokies avtal med Tollgate) och Tollgate är samlingshotell för medlemsresorna även denna säsong.

Notera att våra rabatter inte bara gäller vid medlemsresorna utan vid samtliga vistelser som medlemmar i Swedish Stokies gör på Tollgate. Våra priser är f n ca £70/rum och natt, förutom natten mellan söndag och måndag som kostar ca £50. Priserna är £10 lägre än deras ordinarie priser. Frukost ingår och dessutom ingår en pint per dag.Det är givetvis ok att boka ett annat hotell om man skulle föredra det.

Följande gäller vid bokning:

 Alla bokar sin egen vistelse hos Tollgate. Notera att bokningen till medlemsresorna måste ske via mejladressen sarah.martin@tollgate.co.uk. Detta p ga att Tollgate preliminärbokat rum och ”blockerat” dessa datum på sin hemsida. Detta bör du tänka på när du bokar:

Ange att du tillhör Swedish Stokies så att bokningen går igenom och så att du kan dra nytta av våra rabatter.

Ange om du vill ha någon matchbiljett till hemmamatchen. Du får den vid incheckningen och kostnaden för biljetten hamnar sedan på din hotellräkning. Vi brukar oftast hamna på Franklyn Stand (f d Q-Railing Stand) på huvudläktaren, ganska nära spelaringången. Det går givetvis bra att boka matchbiljett själv om man föredrar att sitta någon annanstans på arenan.

Ange om du vill ha någon taxi från flygplatsen samt i så fall vilken flygplats och vilken tid du landar. Tollgate sammanför sedan de medlemmar som kommer med samma flyg eller vid ungefär samma tidpunkt så att man får dela taxi med så många så möjligt i syfte att hålla ner kostnaden per person. En taxi från Manchester Airport eller Birmingham Airport går på ca 50-75 pund beroende på storlek på taxin.

Sätt info@swedishstokies.se som kopia när du bokar resan hos Tollgate, så att föreningen enkelt kan se hur många vi är.

Övrig info:

Notera att matcherna kan flyttas. Det kan därför vara bra att boka hemresan under hösten till måndagen i händelse av att matchen skulle flyttas till söndagen. Det finns förstås en liten risk att matchen flyttas till måndagen också. Den som vill vara helt säker bokar därför hemresan på tisdagen. Definitiva matchdatum för novembermatcherna kommer att spikas under september månad.

När det gäller vårresan så spelas matcherna preliminärt på långfredag och Annandag påsk. Det är mindre troligt att de matcherna flyttas. Definitiva matchdatum för aprilmatcherna annonseras i februari. Vi kommer som sagt att återkomma med detaljer kring hur vi ordnar biljetter till bortamatchen mot Leeds, 10/4.

Precis som tidigare har vi inga krav på att resenärer ska vara medlemmar för att få följa med på resan. Det är med andra ord helt ok att ta med frugan, barnen eller kompisen som håller på ett annat lag. En hel del tidigare resenärer som inte varit Stokesupportrar har faktiskt valt att bli medlemmar i Swedish Stokies bara för att medlemsresorna och sällskapet varit så trevliga.

Shaqiri och Swedish Stokies, dec 2017

Vi kommer att uppdatera information om medlemsresorna löpande här på hemsidan. Hoppas att vi ses på någon av resorna!

 

Har vi missat något viktigt? Har du frågor eller synpunkter i övrigt? Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se

 

Styrelsen för Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.