Medlemsresan närmar sig

 

Man kan knappt tro att det är sant när man är ute i den  nu rådande midvinterkylan men idag är det 1 mars. Det innebär att det är hög tid att planera för medlemsresan som går av stapeln helgen den 20-22 april då Stoke möter Burnley hemma i en förmodad nagelbitare. Vi är för närvarande runt 20 st som anmält sig och bokat boende på Tollgate. Hotellet meddelar att det nu endast finns ett fåtal rum kvar. Går Ni i bokningstankar så är det alltså läge att göra slag i saken. Medlemsresan har varit en uppskattat aktivitet sedan den drogs igång på allvar igen i april 2014.

Skulle det vara så att Tollgate inte har några rum kvar så har vi en gång i tiden skrivit en artikel om just rekommenderade hotell i Stoke-on-Trent, se länk.

Hotell

Kort om programmet på medlemsresan

Fredag

En kväll på Tollgate med före detta stokespelaren Andy Wilkinson och hans kompisar, se länk.

Finbesök på Tollgate – medlemsresan i april

På lördagen ser vi Stoke hemma mot Burnley. Vi laddar upp med en sedvanlig pubrunda. Efter matchen brukar det bli käk på någon restaurang och ytterligare några pubbesök ute på stan.

På söndagen är det fria aktiviteter. Närliggande matcher som spelas är WBA-Liverpool och Manchester City-Swansea. Söndagarna brukar sedan avslutas med frågesport på puben The Terrace i Penkhull.

Har ni frågor går det bra att höra av sig till info@swedishstokies.se. Fullständig info om medlemsresan kan ni läsa i följande artikel.

Swedish Stokies medlemsresa våren 2018

Vi syns väl i Stoke i april?

Styrelsen för Swedish Stokies

1 Comment

  1. Klart att vi syns i Stoke. Vi har bokat en tour på Anita Harris pottery workshop för att se hur man gör modern keramik i Stoke. Den 19 eller 20 ej bestämt ännu

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.