Finbesök på Tollgate – medlemsresan i april

Vi har haft förmånen att träffa flera före detta spelare vid olika spelarträffar i samband med våra medlemsresor de senaste åren. Hittills har vi haft nöjet att bekanta oss med klassiska spelare först och främst från 70- och 80-talet på vårt samarbetshotell Tollgate Hotel & Leisure.

Inför vårens medlemsresa kan vi återigen erbjuda en kväll att minnas för lång tid framöver. Andy Wilkinson, egen produkt och Stokesupporter, spelade i Stoke mellan 2001 och 2016. I år kommer han springa London Maraton tillsammans med sin bror Gareth till förmån för Donna Louise Children´s Hospice. I samband med detta gör Wilko besök på Tollgate för att träffa Swedish Stokies. Notera att eventet heter “Wilko and Friends”. Vilka vännerna är kan vi ju än så länge bara spekulera om men att dom har Stokeanknytning framstår som en lågoddsare.

Missa inte vår medlemsresa helgen 20-23 april. Vi träffar Wilko and Friends på fredag, ser Stoke säkra kontraktet hemma mot Burnley på lördagen. På söndagen försöker vi eventuellt hitta ytterligare en match inom försvarbart avstånd från Stoke. Lägg därtill medlemsmöte med utlottningar, flera pubbesök och många intressanta diskussioner med flera trevliga Swedish Stokies.

För mer info om medlemsresan, läs:

Swedish Stokies medlemsresa våren 2018

Hälsningar
Styrelsen för Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.