Swedish Stokies supporterpresentation 5

Supporterpresentationen nummer fem för oss till de djupa skogarna i Småland. I Vrigstad hittar vi Stokesupportern Jan Lindblad.

 1. Namn och ålder: Jan Lindblad, 55 år.
 2. Bostadsort: Vrigstad i Småland mitt emellan Jönköping och Växjö.
 3. Några rader om dig (yrke, intressen etc):  Gift och har 4 barn, 2 flickor och 2 pojkar. Flickorna är medlemmar men pojkarna vägrar tyvärr. Jobbar som revisor tillika delägare i PwC. Utgår från Sävsjö, Vetlanda och Växjö. Fotboll är ett dominant intresse för mig och familjen. Förutom detta utgör även numismatik ett intresse för mig.
 4. Varför håller du på Stoke City? Förmodligen av en slump. Valde ett lag under tipsextraeran under 70-talet. Tror att det är Gordons förtjänst.
 5. Hur många Stokematcher har du sett? Jag har sett 7 matcher på Britannia Stadium. Förutom detta har jag varit bortafan på Liberty Stadium mot Swansea och mot Chelsea på Stamford Bridge.
 6. Vilken är den bästa Stokematchen du har sett (live/på TV)? Hemma mot Arsenal den 8 maj 2011. Vi vann med 3-1. Stämningen, vädret, atmosfären och att slå Wengers gäng gjorde eftermiddagen fulländad. Jones, Pennant och Walters målskyttar.
 7. Vilket är ditt bästa Stokeminne? Matchen mot Arsenal den 8 maj 2011 men även supporterresan i december 2016 var en mycket trevlig upplevelse.
 8. Har du några andra favoritlag? Vrigstad IF div IV Småland och även i viss mån Östers IF i superettan tätt följt av J-Södra.
 9. Vilka är dina favoritspelare i dagens Stoke? Shawcross har alltid varit en favorit även om kvalitén kanske inte är lika utmärkande numera.
 10. Vilka är dina favoritspelare genom tiderna? Gordon Banks och Ryan Shawcross.
 11. Hur ser din Stoke-drömelva genom tiderna ut? Helt utifrån mina egna erfarenheter och inte kopplat till de bästa spelarna. 🙂 Banks – Wilkinson, Huth, Shawcross, Wilson – Delap, Whelan, NZonzi, Pennant – Fuller, Crouch
Jan Lindblad

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.