Medlemsresa 2015 – Tottenham hemma 9 maj 2015

I maj genomförde Swedish Stokies en resa till Stoke för sina medlemmar. 14 st följde med och såg Stoke vinna mot Fulham med 4-1. Resan följdes upp med ytterligare en i oktober 2014. Stoke slog Swansea med 2-1. 17 st var med på resan och det konstaterades att båda resorna var mycket lyckade på många sätt. Nu är de alltså dags igen. I oktober bestämdes det att nästkommande resa sker i samband med Tottenham hemma den 9 maj. Det börjar alltså bli hög tid att planera denna resa. Vi har tagit emot en hel del intresseanmälningar inför detta evenemang och mycket talar för att vi blir fler än 17 st denna gång. Här kommer information om upplägget:

Ni bokar Er flygresa själv och meddelar Swedish Stokies på hcstoke@hotmail.com senast den 28 februari 2015. Swedish Stokies bokar därefter hotell och matchbiljett för samtliga. Vi bokar också taxi till och från flygplatsen. Det blir billigare att dela en taxi än att åka tåg från exempelvis Manchester eller Birmingham till Stoke. Denna transport har funkat bra och varit mycket uppskattat bland medlemmarna.

Medlemsresan är inte enbart för medlemmarna. Vi har valt att låta en vara öppen för familjemedlemmar och kompisar mm. Det är således helt ok att ta med bästa kompisen, barnen, frun eller svärmor. Medlemsmötet är dock endast för medlemmar. Det är också givetvis helt ok att själv boka hotell och matchbiljetter mm.

Kort om matchen. Idag är speldag lördagen den 9 maj. Risken finns alltid att den flyttas till söndagen eller i värsta fall måndagen. Vill man vara helt säker på att inte missa matchen bokar man fredag till tisdag. De flesta har på de tidigare resorna bokat fredag till måndag. Att ändra en bokad hemresa kostar lite pengar, jag har själv gjort det ett par gånger och då har det kostat runt 500 kr.

Vill Ni boka hotell, matchbiljett och taxi till och från hotellet vill vi ha följande information:

Ert eller Era namn

Om Ni vill bo i dubbelrum eller enkelrum

Ankomst- och avresedatum

Ett ok på att vi bokar matchbiljett (vid bokning av gruppbiljetter behöver inte alla var medlemmar i Stoke City. Plats blir förmodligen på nedre huvudläktaren ut mot någon av kanterna)

För att boka taxi behöver vi uppgifter om ankomsttid, flygnummer och uppgift om vilken terminal ni kommer till. Samma uppgifter behövs för hemresan.  När vi fått all information kommer vi att sammanföra resenärer som kommer ungefär samtidigt och som åker hem samtidigt så att Ni kan dela taxi.

Preliminärt program (vid matchdag 9 maj)

Fredag – förmodad ankomst för de flesta. Samling hotellet 18-19. Pubrunda

Lördag – förmiddagen eventuellt någon aktivitet i samråd med Stoke City. Eftermiddag match mot Tottenham. Kvällen fria aktiviteter.

Söndag – Medlemsmöte, därefter fria aktiviteter.

Måndag – förmodad hemresa för de flesta.

Det är givetvis frivilligt att medverka vid eventuella aktiviteter på resan. 7

Sammanfattning, meddela oss på hcstoke@hotmail.com om Ni vill följa med, detta gäller även er som redan skickat in en intresseanmälan. Anmälan ska ha inkommit senast 28 februari 2015. Uppge om Ni vill att Swedish Stokies bokar hotell och matchbiljetter mm.

Håll koll på bloggen för uppdaterad information om resan. Vi har säkert missat något Ni behöver veta i det här inlägget. Har ni frågor så maila oss på hcstoke@hotmail.com

Vi syns i Stoke i maj!

Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.