Mer info gällande medlemsresan 2014

Var: Stoke-on-Trent, Staffordshire, Midlands, England

När: En hemmamatch på Britannia Stadium våren 2014

Hur: Troligtvis via flyg från olika flygplatser i Sverige till olika flygplatser i England.

Boende: Målet är att alla bor på samma hotell.

Biljetter: Nu behöver man ett Club Membership för att kunna köpa biljetter. Detta är ganska nytt och jag har inte koll på läget. Swedish Stokies undersöker detta och förhoppningsvis kan vi göra någon form av gruppbokning så att alla hamnar tillsammans.

Att ta hänsyn till: Matcherna flyttas ju med jämna mellanrum (vissa saker var bättre i trean:) För att minimera problemen med ändrade speldatum bokar man en resa fredag – tisdag. Annars går det att ändra bokningar men då kostar det mer pengar. Varje enskild medlem får själv avgöra hur man går till väga med detta.

Övrigt: Följande kan utlovas: Ett medlemsmöte och en pubrunda, The famous five i Penkhull. Utöver detta hoppas vi att vi med hjälp av våra kontakter runt om i Stoke och klubben kan få till ett par intressanta aktiviteter under resan.

Föreningen Swedish Stokies gjorde sin första medlemsresa till Stoke 1999. Vi var då betydligt färre personer utan någon organisation att tala om. Dessutom spelade Stoke i division tre och motståndet var Lincoln, Chesterfield och Bristol Rovers.. Året efter var vi två personer som gjorde om resan. Till våren är det 15 år sedan den första resan genomfördes och det är säkert över tio år sedan vi gjorde något som kallades medlemsresa. Nu har vi en bättre organisation, betydligt fler medlemmar och  Stoke spelar i Premier League. Därför är det absolut dags för Swedish Stokies att göra en organiserad resa igen. Hör därför av Er till mig på hcstoke@hotmail.com om ni vill göra en intresseanmälan, har förslag på vilken match ni vill se eller har andra synpunkter och förslag.

1 Comment

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.