Viktig information om våra pikétröjor

Som dom flesta av Er redan vet om säljer vi för tillfället en pikétröja med Swedish Stokies logga på. Vid lanseringen av pikétröjorna i höstas gick vi ut med information att dessa var i märket Lacoste och att loggan var broderad. Tyvärr har det visat sig att detta inte stämde. Tröjan är i märket Ultras och loggan är i tryck. Vi i styrelsen ber om ursäkt för det inträffade och vidtar därför följande åtgårder:

1.      Eftersom vi inte kan säkerställa kvalitén på tröjorna gör vi ett prisavdrag på 100 kr. Det innebär att tröjorna från och med nu kostar 250 kr. Frakt om 45 kr tillkommer i enlighet med tidigare information.

2.      Ni som redan köpt tröjan erbjuds följande alternativ:

a)      Ni får samma rabatt som ovan (100 kr), För återbetalning, ta kontakt med Swedish Stokies på info@swedishstokies.se och uppge ett kontonummer till Er bank som vi kan betala till.

b)      Pengarna tillbaka. Ni som inte vill behålla tröjan och få pengarna tillbaka, ta kontakt med Swedish Stokies på info@swedishstokies.se och uppge ett konto till Er bank som vi kan betala till.

Återigen, vi ber om ursäkt för det inträffade och önskar Er alla en god fortsättning.

Styrelsen för Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.