Swedish Stokies vårresa 2020

UPPDATERAD 2020-03-18

 

PÅ GRUND AV CORONAPANDEMIN STÄLLS PÅSKRESAN IN.

 

Som vi informerade om tidigare i höstas, kommer vårresan 2020 att bli en påskresa med möjlighet att se två matcher: Leeds United (borta) på långfredagen, 10 april, och Birmingham City (hemma) på Annandag påsk, 13 april.

Gör som de tuffa grabbarna – häng med på Swedish Stokies påskresa

OBS! Viktig information ang biljetterna till Leeds borta:

Vi kommer att ordna biljetter gemensamt. Då vi kommer att ha biljetter i bortaklacken, så krävs det att man är medlem i Stoke City och i Swedish Stokies. Läs mer om hur man blir medlem i Stoke City här:

https://tickets.stokecityfc.com/memberships. ”Club Membership Card” är gratis.

Skicka ett mejl senast 27 februari till info@swedishstokies.se där du uppger ditt namn samt ditt medlemsnummer i Stoke, så ordnar vi bortamatchbiljetter. Notera att denna anmälan är bindande.

Skulle det vara så att du bestämmer dig efter 27 februari, så kontakta oss snarast möjligt så försöker vi hjälpa till med att ordna biljetter. Det kan möjligen bli lite knepigt då Leeds borta brukar vara en populär match. Som sista alternativ återstår då att själv köpa biljetter på det ordinarie biljettsläppet som äger rum i mitten av mars.

Med stor sannolikhet kommer vi att boka en buss för transport till och från Leeds.

Hotell och biljetter till hemmamatchen

Swedish Stokies har ett förmånligt samarbetsavtal med Tollgate Hotel och även denna gång är Tollgate samlingshotell för medlemsresan.

Notera att våra rabatter inte bara gäller vid medlemsresorna utan vid samtliga vistelser som medlemmar i Swedish Stokies gör på Tollgate. Våra priser är f n ca £70/rum och natt, förutom söndagar som är något billigare. Priserna är £10 lägre än deras ordinarie priser. Frukost/full english ingår. Det är givetvis ok att boka ett annat hotell om man skulle föredra det.

Följande gäller vid bokning:

Alla bokar sin egen vistelse hos Tollgate. Notera att bokningen till medlemsresorna måste ske via mejladressen sarah.martin@tollgate.co.uk. Detta p g a att Tollgate preliminärbokat rum och ”blockerat” dessa datum på sin hemsida. Detta bör du tänka på när du bokar:

Ange att du tillhör Swedish Stokies så att bokningen går igenom och så att du kan dra nytta av våra rabatter.

Ange om du vill ha någon matchbiljett till hemmamatchen. Du får den vid incheckningen och kostnaden för biljetten hamnar sedan på din hotellräkning. Vi brukar oftast hamna på Franklyn Stand (f d Q-Railing Stand) på huvudläktaren, ganska nära spelaringången. Det går givetvis bra att boka matchbiljett själv om man föredrar att sitta någon annanstans på arenan.

Ange om du vill ha någon taxi från flygplatsen samt i så fall vilken flygplats och vilken tid du landar. Tollgate sammanför sedan de medlemmar som kommer med samma flyg eller vid ungefär samma tidpunkt så att man får dela taxi med så många så möjligt i syfte att hålla ner kostnaden per person. En taxi från Manchester Airport eller Birmingham Airport går på ca 50-75 pund beroende på storlek på taxin.

OBS! Sätt info@swedishstokies.se som kopia när du bokar resan hos Tollgate, så att vi vet hur många vi blir. Det är viktigt inte minst för bokningen av bortabiljetterna.

Övrig info:

Notera att speldatum kan ändras. Det är dock inte troligt att någon av påskmatcherna flyttas. Förra säsongen spelade alla Championshippåskmatcher på långfredagen och på Annandag påsk. Definitiva matchdatum för aprilmatcherna annonseras i början av mars.

Precis som tidigare har vi inga krav på att resenärer ska vara medlemmar för att få följa med på resan. Det är med andra ord helt ok att ta med frugan, barnen eller kompisen som håller på ett annat lag. En hel del tidigare resenärer som inte varit Stokesupportrar har faktiskt valt att bli medlemmar i Swedish Stokies bara för att medlemsresorna och sällskapet varit så trevliga.

Har vi missat något viktigt? Har du frågor eller synpunkter i övrigt? Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se

 

Styrelsen för Swedish Stokies

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.