Swedish Stokies supporterpresentation 41

Supporterpresentation nr 41 för oss söderut till svanarnas stad, Landskrona, där vi möter Stoke- och Bois-supportern Mikael Persson.

 1. Namn och ålder: Mikael Persson, 53.
 2. Bostadsort: Landets krona.
 3. Några rader om dig (yrke, intressen etc): Lärare på Öresundsgymnasiet i ämnena bygg, historia och kulturvetenskap. Intressen är givetvis sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Älskar det goda livet med att umgås med vänner. mycket resor och då gärna till varmare länder och fotbollsresor. Syns oftast då med en pint i handen.  Bor  i radhus i utkanten av Landskrona och är sambo med en mycket förstående kvinna.
 4. Varför håller du på Stoke City? Why o why ????? Denna fråga har fått en existentiell innebörd då valet påverkat mitt innersta till den milda grad att min omgivning tyvärr fått lida för det . Otaliga är dom  gångerna man  grubblandes gått och lagt sig för att sedan grubblandes vakna dagen efter.  Kommer inte ihåg exakt när jag började hålla på Stoke men tidigt 70-tal var det och ibland önskade man att man fick prata med den lille snorvalpen och undra vad fan han tänkte på 🙂 Har dock aldrig ångrat detta val, men ibland kan det bli lite mycket då jag även är en trogen BoIS- supporter. ( Tack så jäkla mycket förresten :-).
 5. Hur många Stokematcher har du sett? 15 – 20 tror jag.
 6. Vilken är den bästa Stokematchen du har sett (live/på TV)? Stoke – Bolton FA-semin 2011.
 7. Vilket är ditt bästa Stokeminne? Mitt bästa minne är inte själva matchen utan är den första supporterresan med Swedish Stokies. Att få möta likasinnade och känslan av att man inte var ensam, den var oskattbar. Att dessutom sällskapet var av yppersta klass var fantastiskt. Matchen då ? Kommer jag dessvärre inte ihåg 🙂
 8. Har du några andra favoritlag? Landskrona BoIS..
 9. Vilka är dina favoritspelare i dagens Stoke? Bojan.
 10. Vilka är dina favoritspelare genom tiderna? Garth Crooks.
 11. Hur ser din Stoke-drömelva genom tiderna ut? Wilko Wilko Wilko Wilko Wilko Wilko Wilko Wilko Wilko Wilko och på topp Garth Crooks för Wilko är ingen målskytt 🙂

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.