Swedish Stokies supporterpresentation 40

Supporterpresentation nr 40. Vi beger oss till Bredäng för att träffa en supporter som gillar Marc Wilson. Swedish Stokies sponsrade tidigare Marc Wilsons hemmatröja.

 1. Namn och ålder: Jag heter Lena Scherman och är 63 år.
 2. Bostadsort: Jag bor i Bredäng i Stockholm.
 3. Några rader om dig (yrke, intressen etc): Jag är upphandlare på Trafikverket. Min man Nisse skyller på mig varje gång tågen stannar. Det börjar bli lite tjatigt eftersom de stannar så ofta. Annars ägnar jag min tid åt våra tre barnbarn, gå på teater, god mat och dryck och att umgås med våra vänner. Vi är egentligen aldrig hemma Nisse och jag, och sällan tillsammans. Det kan vara ganska skönt faktiskt. 
 4. Varför håller du på Stoke City? Egentligen håller jag inte på något lag i fotboll. (Södertälje SK i ishockey) Men jag kan ju inte undgå här hemma att lockas med i hur det går för Stoke och Djurgården.
 5. Hur många Stokematcher har du sett? Jag har sett en match. Det var när Nisse och jag vann VIP-biljetterna ett år. När han berättade att det ingick middag med skumpa så ville jag också följa med. Det var Stoke – Arsenal. Det blev 0-0 och det var skitkallt. Jag underhöll mig själv genom att spela Wordfeud under matchen. Mat och dryck var ändå bra.
 6. Vilken är den bästa Stokematchen du har sett (live/på TV)? Då måste det bli Stoke – Arsenal. Nisse sa att det var en bra match och att Stoke borde ha vunnit, men det säger han alltid. Det var kul att få gå ner på plan och snacka med Marc Wilson.
 7. Vilket är ditt bästa Stokeminne? Det blir middagen då. Det satt en kvinna på andra sidan Nisse och flämtade till honom: Din fru måste hata mig. Det var väldigt underhållande. Hon höll dessutom på Coventry vilket antagligen förklarar saken.
 8. Har du några andra favoritlag? Som sagt. Södertälje Sport i ishockey. Och kanske Sätra SK där jag har varit lagledare i flickfotbollen.
 9. Vilka är dina favoritspelare i dagens Stoke? Jag har ingen koll på vilka som spelar i Stoke just nu. Jag orkar inte fråga Nisse, jag kommer ändå att glömma vad han svarar.
 10. Vilka är dina favoritspelare genom tiderna? Absolut Marc Wilson som vi träffade. Han var supertrevlig.
 11. Hur ser din Stoke-drömelva genom tiderna ut? Marc Wilson ingår såklart och han som var lagkapten då, jag tror han heter Shawcross, honom träffade vi också. Shaquiri minns jag från VM, Nisse sa att han var Stokare. Sedan gick jag ned på nedervåningen och kollade Nisses målvaktströja. Det stod Butland på ryggen. Fyrmannalag, inte så illa. Det får bli strandfotboll.
Lena och Marc

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.