Swedish Stokies supporterpresentation 31

Supporterpresentation nr 31. För första gången i denna serie tar vi oss till Sveriges trädgård, Blekinge. Där finner vi ännu en Stokesupporter som inspirerats av Gordon Banks.

 1. Namn och ålder: Jim Thorstensson, 57 år.
 2. Bostadsort: Ni hittar mig i Blekinge och Sölvesborg.
 3. Några rader om dig (yrke, intressen etc): Jag är utbildad kock i botten. Men efter ett par år utbildade jag mig till yrkeslärare inom Restaurang. Passade också på att bli behörig inom Samhällskunskap. Sedan 2001 arbetar jag som rektor och sedan slutet av januari på Ingelstadgymnasiet som rektor. Jag gillar mat och dryck, går gärna ut med polare och äter en bit mat, tar en pilsner och kollar gärna på fotboll samtidigt.
 4. Varför håller du på Stoke City? Som liten var jag fotbollsmålvakt och världens bästa målvakt fanns i Stoke; Gordon Banks.
 5. Hur många Stokematcher har du sett? Jag har sett en match live, mot Arsenal på Bet365.
 6. Vilken är den bästa Stokematchen du har sett (live/på TV)? Den 24 maj 2015 mot Liverpool; 6-1 till Potters!           
 7. Vilket är ditt bästa Stokeminne?  Min första match live, som också var min första flygtur.
 8. Har du några andra favoritlag? Som Blekingebo och Sölvesborgare får det bli Mjällby AIF samt Kristianstadsdamerna.
 9. Vilka är dina favoritspelare i dagens Stoke? Jack Butland.
 10. Vilka är dina favoritspelare genom tiderna? Ingen tvekan: Gordon Banks.
 11. Hur ser din Stoke-drömelva genom tiderna ut? Den framröstade (Länk till Swedish Stokies drömelva) ser bra ut, men med Gordon Banks i målet. Det innebär alltså: Banks – Wilkinson, Shawcross, Huth, Higginbotham – Shaqiri, N’Zonzi, Allen, Arnautovic – Fuller, Crouch
Jim Thorstensson t h

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.