Swedish Stokies supporterpresentation 24

Supporterpresentation nummer 24. Mot Trollhättan, där Hugo Hemlin residerar.

 1. Namn och ålder: Hugo Hemlin, 37 år.
 2. Bostadsort: Trollhättan.
 3. Några rader om dig (yrke, intressen etc): Konsult inom elkraft, arbetar med reinvesteringar av distributionsnätet. Fritiden spenderas mestadels med familjen. Antingen renoverandes på huset eller i en båt på västkusten.
 4. Varför håller du på Stoke City? Det såddes ett frö av intresse när jag såg Stoke möta Arsenal i tipsextra 1990. I samband med internets framfart under mitten av 90-talet växte intresset markant för att idag nå närmast diagnostiserbar nivå.
 5. Hur många Stokematcher har du sett? 4 (1-2-1)
 6. Vilken är den bästa Stokematchen du har sett (live/på TV)? Den bästa matchen jag sett live var min första match på plats. Det beror inte på resultatet (0-0 mot Nottingham Forest) utan för den närmast religiösa upplevelse att för första gången få vara med där det händer, när det händer. På tv har jag tre kandidater: 6-1 segern mot Liverpool, 3-0 segern mot Reading säsongen 2003/04 och FA-cupsemin mot Bolton 5-0. 
 7. Vilket är ditt bästa Stokeminne? Avancemanget till Premier League. Dels för att jag aldrig trodde att det kunde ske och dels för att det innebar att jag helt plötsligt inte behövde följa matcherna via radio utan kunde se ALLA matcher live. Den förmånen har ju FA som bekant satt stopp för.
 8. Har du några andra favoritlag? I fotboll nej men jag följer Gripen BK i bandy.
 9. Vilka är dina favoritspelare i dagens Stoke? Ryan Shawcross.
 10. Vilka är dina favoritspelare genom tiderna? Ricardo Fuller, utan tvekan.
 11. Hur ser din Stoke-drömelva genom tiderna ut? Baserat på att jag började följa Stoke mer aktivt ca 1995 så väljer jag spelare efter det årtalet. Sörensen – Wilko, Ab Faye, Shawcross, Clarke – Shaqiri, Kavanaugh, N’Zonzi, Arnautovic – Fuller, Crouch

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.