Swedish Stokies supporterpresentation 13

I raden av presentationer av Swedish Stokies-supportrar har vi nu hunnit till nummer 13. I halländska Falkenberg finner vi den rutinerade Stokesupportern Lars-Gunnar Perlinger.

 1. Namn och ålder: Lars-Gunnar Perlinger, 50.
 2. Bostadsort: Falkenberg.
 3. Några rader om dig (yrke, intressen etc): Kriminalinspektör och jobbar som utredare hos polisen i Halland med säte i Halmstad. Fem barn där döttrarna är vuxna och utflugna, medan två Stokesupportande söner bor kvar hemma i huset. Utanför jobb o familj är största intresset fotboll i allmänhet och Stoke i synnerhet. Skriver rapporter för Stoke på SvenskaFans.
 4. Varför håller du på Stoke City? När jag 8 år gammal satt och titta på Tipsextra i mitten av 70-talet så uppmanade farsan mig att välja ett favoritlag. Av urvalet på de svartvita TV-bilderna föll valet på Stoke City.
 5. Hur många Stokematcher har du sett? Tror jag får det till 10 livematcher.
 6. Vilken är den bästa Stokematchen du har sett (live/på TV)? Live: Arsenal hemma 2011, vinst 3-1. Stod högst upp i hörnan vid Boothen End. Makalös stämning!På TV tror jag att jag väljer 6-1 mot Liverpool. Svårt att hitta något bättre än att krossa de flesta kompisars favoritlag. 
 7. Vilket är ditt bästa Stokeminne? När Stoke tog sig upp i Premier League efter 23 år i helvetet. Det kändes helt osannolikt och man behöver påminna sig om det ibland.
 8. Har du några andra favoritlag? Djurgårdens IF! Men jag följer även Falkenbergs FF:s matcher. Ingår i styrelsen i den lokala klubben Håff, som lirar i div 5.
 9. Vilka är dina favoritspelare i dagens Stoke? Butland som jag hoppas får den framtid han spås.Shawcross, en kille med 10 säsonger i laget är svårt att inte tycka om. Även om han varit bättre…Allen och Shaqiri Gillar även Crouch, mycket pga hans mänskliga egenskaper.
 10. Vilka är dina favoritspelare genom tiderna? Gordon Banks, Mark Chamberlain, Peter Fox, Mickey Thomas, Rory Delap, Ricardo Fuller. Man kan ju räkna upp några fler, men jag tror jag håller där.
 11. Hur ser din Stoke-drömelva genom tiderna ut? Banks, Hoefkens, Smith, Shawcross, Pejic, Chamberlain, Hudson, N’Zonzi, Sir Stan, Crooks, Crouch

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.