Swedish Stokies slår medlemsrekord

Swedish Stokies har gått starkt framåt på medlemsfronten de senaste åren. Säsongen 2014-15 fördubblade vi nästan medlemsantalet och blev fler än 100 stycken för första gången i föreningens historia. Antalet slutade på 112 stycken. Nästföljande säsong gick också spikrakt uppåt. Vi blev till slut 158 medlemmar bland annat tack vare ett utskick till cirka 90 före detta medlemmar under hösten 2015.

Denna säsongs tillströmning har också varit stark. Vi kan konstatera att många vill vara med och vi får också en hel del nya medlemmar som aldrig tidigare varit medlemmar. Nu är vi upp i 160 stycken redan i början av november. Nille Lundberg i Skellefteå och Jonas Kull från Stockholm var de som gjorde skillnaden när de blev medlemmar nummer 159 och 160.

Föreningen har ett mål att bli 200 medlemmar innevarande säsong. Med ett par planerade värvningskampanjer ska det inte vara omöjligt. Kan vi nå 200 får vi som en officiell Supporters Branch till Stoke City en plats i det demokratiskt valda “Supporters Council”. Detta innebär att vi regelbundet blir inbjudna till möten i Stoke och får inflytande i frågor som rör klubbens supportrar. Det är ytterligare en milstolpe i Swedish Stokies utveckling att sträva efter. Men just nu kan vi sträcka oss åt att vi ännu en gång slagit medlemsrekord.

Glöm inte att anmäla Er till årsmötet, se länk.

Kallelse till årsmöte

 

Hälsningar från styrelsen

1 Comment

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.