Swedish Stokies säsongen 2014-15

Hej

Då var det dags att dra igång säsongen 2014-15 för Swedish Stokies. Här kommer all dagsaktuell information gällande föreningen:

1 Protokollet från medlemsmötet i Stoke i maj håller på att färdigställas efter försening. Det publiceras här inom kort.

2 Priserna gällande sponsorutlottningen har tyvärr inte skickats ut som utlovats tidigare. Jag hoppas få iväg dom senast nästa vecka.

3 Nu är det dags att betala in medlemsavgiften inför kommande säsong. Enligt beslut från medlemsmötet är avgiften 200 kr. Är du 20 år eller yngre, dvs om du är född 1994 eller senare, är medlemsavgiften gratis. Inbetalning sker till följande konto i Swedbank:

Clearingnummer 8105-9

kontonummer 924674073-3

Kontoinnehavare Henrik Claesson

Uppge namn vid inbetalningen. Har ni ny adress så meddela mig detta på hcstoke@hotmail.com Är det första gången Ni blir medlem så skicka då ett mail och uppge Er adress. För Er som är 20 år eller yngre, skicka ett mail till mig och uppge att Ni vill bli medlem och ange Er adress. Nya som gamla medlemmar är självklart välkomna som medlemmar kommande säsong.

4 Föreningen har ca 1000 kr i kassan sen föregående säsong (ekonomin kommer redovisas närmare i protokollet från medlemsmötet.) Vi kommer under kommande säsong att fortsätta sponsra Marc Wilson (enligt beslut på medlemsmötet, vi byter inte spelare utan fortsätter att lojalt sponsra samma spelare tills dess han lämnar klubben.) Precis som förra året så har vi valt ett guldpaket avseende sponsringen. Det innebär att en middag för två med kringarrangemang mot ett av topplagen (eller the big 6 som föreningen kallar dom) ingår i sponsringen och denna tillställning kommer lottas ut bland medlemmarna (mer info kommer om detta under sommaren.) Priset för detta är 600 pund och det betalas normal in i slutet av juli. Därutöver ska vi ta fram medlemskort och det kostar ca 2000 kr. Vi behöver således få in i runda slängar 8000 kr för att klara av våra åtaganden på kort sikt. En skyndsam inbetalning av medlemsavgiften uppskattas.

5 Enligt ytterligare ett beslut på medlemsmötet ska Swedish Stokies arrangera en medlemsresa andra hälften av september. Tittar man på spelschemat känns Newcastle hemma lördagen den 27 september som det självklara alternativet. Jag ber Er som är intresserade av att följa med meddela mig redan nu, hcstoke@hotmail.com. Tre medlemmar har redan anmält sitt intresse för denna  match. Upplägget på resan beräknas bli detsamma som vid förra resan. Ni bokar Ert eget flyg och sen sköter Swedish Stokies resten (om Ni inte föredrar att boka allt på egen hand.) Som sagt, hör av Er till mig om Ni är intresserade. Det är inte långt till september så vi bör komma igång med planeringen av resan omgående.

6 Har ni frågor eller synpunkter om något som berör Swedish Stokies, ställ frågan i bloggen eller hör av Er på mailen.

7 Trevlig Midsommar tillönskas alla Stokesupportrar!

HC

 

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.