Swedish Stokies retrotröja

Swedish Stokies har i samarbete med Fused Sports i Stoke tagit fram en retrotröja för Swedish Stokies!

 

Tröjan är inspirerad av det klassiska andrastället från säsongen 74/75  och den kommer ha Swedish Stokies tryckt längst ner på ärmarna.

Snyggt!

Vi har också fått ok att använda ett av Stoke Citys klassiska emblem, som introducerades i mitten av 70-talet. Vår förhoppning är att vi ska kunna ta fram fler retrotröjor/-jackor längre fram. 

Alan Hudson
Stoke Citys emblem med en Staffordshire knot och en kiln
Priset är 499 kr inkl frakt i Sverige eller 440 kr för de som är på plats under i Stoke under medlemsresan i påsk, då vi får tröjorna levererade. Vid beställning av två tröjor blir totalpriset inkl frakt 939 kr.
Vi skickar ut tröjorna direkt efter att vi kommit hem från medlemsresan, vilket borde innebära leverans senast under v 17 (20-24 april). Efterbeställningar kommer tidigast att kunna göras i höst.
Beställning:
OBS! Då vi behöver lägga vår beställning i början av mars, så behöver vi ha din beställning och betalning senast 1 mars.
Beställning görs till info@swedishstokies.se, Skriv beställning som rubrik i mejlet och ange antal, storlek (se storlekstabell nedan), namn och leveransadress.
Betalning sker till bankgiro 5007-2420 eller via swish 123 561 1389. Beställningen är klar när betalning kommit in på vårt konto.
—-
Storlekstabell:
Tvättråd:
Tvättas med avigsidan ut.
Tvättas i 30 grader.
Undvik sköljmedel.
Undvik att torka plagget i solljus.
Hör av dig till info@swedishstokies.se om du har några frågor.
Vis Unita Fortior
Styrelsen

1 Comment

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.