Swedish Stokies planerar för 15-årsjubileum och årsmöte i augusti 2018

Swedish Stokies bildades den 17 augusti 2003 på Tollgate Hotel i Stoke-on-Trent. Det innebär att föreningen i augusti i år har funnits i femton år. Detta tycker vi är värt att fira lite extra och har därför redan börjat planera för årets årsmöte. Årsmötet kommer gå av stapeln lördagen den 18 augusti någonstans i Stockholm. Planen är att arrangemanget börjar redan fredagen den 17 augusti och fortsätter hela dagen och kvällen den 18 augusti. Eftersom det är både ett årsmöte och ett jubileum vill vi göra denna tillställning till något utöver det vanliga.

Styrelsen har varit i kontakt med SCOBA, Stoke City Old Boys Association, och bjudit in två före detta spelare till helgen i Stockholm. Vi vet så här tidigt inte vilka spelare som kan bli aktuella men det handlar om spelare allt från Gordon Banks till mer nutid, exempelvis Ricardo Fuller. SCOBA har svarat och tackat för inbjudan och att de mycket väl kan tänka sig att skicka två legendarer till Stockholm. Vi inväntar nu definitivt besked från SCOBA.

Eftersom det här är ett så stort arrangemang vill vi vara tidigt ute för att sondera terrängen hos Er medlemmar och stämma av Ert intresse. Tanken är att det blir en välkomstmiddag fredag kväll, följt av någon slags aktivitet och årsmöte på lördagen samt en avslutning med ytterligare en middag på lördagskvällen. Eftersom vi bjuder in två spelare från Stoke kommer föreningen att stå för samtliga deras kostnader. Det avser bland annat flyg, hotell, middagar, aktiviteter samt transporter etc. Förmodligen kommer vi att behöva ekonomisk sponsring från Er medlemmar då det inte är säkert att föreningens ekonomi mäktar med hela kostnaden. Vi vill därför redan nu få in intresseanmälningar av Er medlemmar och  stämma av följande :

1 Skulle du kunna tänka dig att vara med på detta jubileum, oavsett var i Sverige du bor?

2 Skulle du kunna tänka dig att vara med och arrangera tillställningen, även om det endast gäller en del därav?

3 Skulle du kunna tänka dig att bidra ekonomiskt, utöver medlemsavgiften, för att vi ska kunna genomföra arrangemanget med två fd legendarer från Stoke på besök i Sverige?

Skicka in Era svar till info@swedishstokies.se, gärna så snabbt som möjligt.

Vår förhoppning är att detta ska bli en helg som vi sent glömmer och att den ytterligare ska stärka gemenskapen bland medlemmarna i vår förening.

Mvh

Styrelsen, Swedish Stokies

länk till SCOBA

http://scoba.org.uk/

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.