Swedish Stokies medlemsresa våren 2019

UPPDATERAD 2019-01-05

Snart bär det av igen!

Swedish Stokies anordnar två medlemsresor per säsong, en på hösten och en på våren. Styrelsen har nu gjort klart med vårens resa: Vi åker till Stoke-on-Trent för att se Stoke City ställas mot Reading lördagen den 16 mars och förhoppningsvis även Stoke City Ladiessöndagen den 17 mars.

Swedish Stokies har ett förmånligt samarbetsavtal (länk till artikel) med Tollgate Hotel och Tollgate blir också samlingshotell för denna resa.

Notera att våra rabatter inte bara gäller vid medlemsresorna utan vid samtliga vistelser som medlemmar i Swedish Stokies gör på Tollgate. Våra priser är f n £70/rum och natt, förutom natten mellan söndag och måndag som kostar £45. Priserna är ca £10 lägre än deras ordinarie priser. Frukost ingår och dessutom ingår en pint per dag.

OBS! Denna gång har vi fått tillgång till lite färre rum än vanligt, vilket gör att vi gärna ser att fler personer delar rum. Rummen är dubbelrum, men eftersom de är stora går det bra att bo tre personer i ett rum. 

Det är givetvis ok att boka ett annat hotell om man skulle föredra det. Vid bokningar hos Tollgate gäller följande:

Alla bokar sin egen vistelse hos Tollgate. Notera att bokningen ska ske via mejladressen sarah.martin@tollgate.co.uk. Detta bör du tänka på när du bokar:

  1. Ange att du tillhör Swedish Stokies så att du kan dra nytta av våra rabatter.
  2. Ange om du vill ha någon matchbiljett. Du får den vid incheckningen och kostnaden för biljetten hamnar sedan på din hotellräkning. Vi brukar oftast hamna på huvudläktaren Franklyn Stand (f d Q-Railing Stand) ganska nära spelaringången. Det går givetvis bra att boka matchbiljett själv om man föredrar att sitta någon annanstans på arenan.
  3. Sätt info@swedishstokies.se som kopia på mejlet så att föreningen enkelt kan se hur många vi är.

Notera att matchen kan komma att flyttas från lördagen. Vi uppdaterar er med ev ändring av speldatum. Ni kan även bevaka detta på denna länk:

https://www.bbc.com/sport/football/teams/stoke-city/scores-fixtures/2019-03

Helgen 16-17 mars kommer FA-cupens kvartsfinaler att gå av stapeln, vilket innebär att det finns en liten risk att det blir FA-cupmatch den helgen. Reading slogs ut i omgång tre och vi räknar kallt med, om Stoke mot alla odds går till kvarten, att det blir en hemmamatch. 🙂

Våra fyra säsongsbiljetter kommer att lottas ut bland resenärerna.

Precis som tidigare har vi inga krav på att samtliga resenärer ska vara medlemmar för att få följa med på resan. Det är med andra ord helt ok att ta med frugan, barnen eller kompisen som håller på ett annat lag. En hel del tidigare resenärer som inte varit Stokesupportrar har faktiskt valt att bli medlemmar i Swedish Stokies bara för att medlemsresorna och sällskapet varit så trevliga.

Några Swedish Stokies passade på att besöka Stoke City Ladies under höstresan 2019

Har vi missat något viktigt? Har du frågor eller synpunkter i övrigt? Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se

Löpande uppdatering gällande medlemsresan sker under våren. Vi hoppas få träffa många medlemmar i Stoke i mars.

Slutligen, ett tips för de som är sugna att klämma två Stokematcher: Onsdagen 13 mars spelar Stoke City borta mot Derby County.

För bokning av bortamatchbiljetter, se denna länk:

https://swedishstokies.se/resor-2/stoke/resor-och-biljetter/bortamatchbiljetter/

Styrelsen för Swedish Stokies

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.