Swedish Stokies medlemsresa höstsäsongen 2016

Swedish Stokies anordnar två medlemsresor per säsong, en på hösten och en på våren. Vid styrelsens senaste möte lördagen den 16 juli bestämdes datum för höstens resa. Denna gång blir det dock ingen höstresa utan snarare en resa som kan betecknas julresa. Nytt för denna gång är också att den sträcker sig över två matcher, Southampton hemma onsdagen den 14 december och matchen mot Leicester lördagen den 17 december, också den på hemmaplan. Vill man göra en längre resa kan man också välja att se Arsenal borta lördagen den 10 december. Denna match ligger dock utanför själva medlemsresan.

Swedish Stokies har ett samarbetsavtal med Tollgate Hotel (se länk nedan) och Tollgate blir också samlingshotell för den här resan. Det är givetvis ok att boka ett annat hotell om man föredrar det. Vid bokningar hos Tollgate gäller för resan följande.

Alla bokar sin egna vistelse hos Tollgate. Det är givetvis valfritt att välja om man vill se båda matcherna eller endast en.

Vid bokningen uppger man också om man vill ha taxi till och från flygplatsen. Tollgate sammanför sedan de medlemmar som kommer med samma flyg eller vid ungefär samma tidpunkt så att man får dela taxi med så många så möjligt i syfte att kostnaden per person ska hållas nere. En taxi från Manchester Airport eller Birmingham går på ca 50 pund. Stäm av priset med Tollgate när ni bokar samt uppge om Ni kan tänka Er att dela taxi med andra medlemmar.

Matchbiljett kan också med fördel bokas via Tollgate. Du får den vid incheckningen och den betalas sedan när man checkar ut. Vi hamnar oftast på huvudläktaren q-railing stand block 10 nere vid spelaringången. Det går givetvis bra att boka matchbiljett själv om man föredrar att sitta någon annanstans på arenan. Notera att vi också har köpt in två säsongsbiljetter på Boothen End, dessa kommer givetvis finnas att tillgå  för aktuella matcher men kommer att lottas ut. Mer info om säsongsbiljetterna kommer inom kort i annan artikel.

Ni kan alltså, förutom er egen flygresa, boka hotell, taxi och matchbiljett genom att endast skicka ett mail till Tollgate. Det gör Ni till sarah.martin@tollgate.co.uk

Tollgate har bokat upp hela hotellet till Swedish Stokies avseende medlemsresan. Dom håller hotellet för oss fram till den 15 november så boka innan dess för att vara säkra på att få en plats. Efter den 15 november släpps resterande hotellrum till övriga hotellgäster. Ni kan givetvis boka efter 15 november men då garanteras Ni inget rum på Tollgate.

I samband med julresan kommer vi ställa frågan till Tollgate om det går att anordna en träff med nuvarande eller gamla spelare under resan. Normalt är detta en aktivitet som förläggs till vårresan så om detta inte går att ordna via Tollgate denna gång kommer vi att lägga ner mycket krut på att fixa detta till vårresan. Medlemsmöte och frågesport kommer vi däremot att ha i vanlig ordning. Eventuell ytterligare aktivitet som dyker upp får vi återkomma till.

Avslutningsvis, notera att matcher kan flyttas. Detta gäller särskilt lördagsmatchen. Det kan därför vara bra att boka hemresan till måndagen för att minimera risken att matchen flyttas till söndagen. Det finns givetvis en liten risk att matchen flyttas till måndagen också. Den som vill vara helt säker bokar därför hemresan på tisdagen.

Har vi missat något viktigt? Har Ni frågor eller synpunkter i övrigt? Skicka då ett mail till info@swedishstokies.se

Löpande uppdatering gällande medlemsresan sker under hösten. Vi hoppas att få träffa många medlemmar i december.

Styrelsen för Swedish Stokies

 

Samarabetsavtal med Tollgate (gäller inte bara vid medlemsresorna utan samtliga resor som medlemmar i Swedish Stokies bokar via Tollgate)

Swedish Stokies är överens med Tollgate Hotel i Stoke

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.