Swedish Stokies jullotteri 2017

Ett tydligt tecken på att julen är i annalkande är att Swedish Stokies traditionella jullotteri drar igång och lyser upp det annars så dystra novembermörkret. I år kan vi i vanlig ordning erbjuda fantastiska priser. Som medlem i föreningen har du bland flera andra eftertraktade priser möjlighet att vinna en hel medlemsresa med flyg, hotell och matchbiljett till ett värde av ca 4500 kr.

Prislista jullotteriet 2017

1 Flygresa (upp till 2 000 kr), tre hotellnätter (värde ca 2 000 kr) och matchbiljett (ca 500 kr)

2 Säsongen 1999-00 sponsrade ett tiotal svenska Stokefans Mikael “Gädda” Hanssons matchtröja. Denna klenod har skänkts till förmån för årets jullotteri av dåvarande vinnaren Staffan Strand från Kungsbacka. Den är signerad av flertalet spelare och utgör andrapriset i årets jullotteri

3 Ett presentkort i Stokes klubbshop, värde 75 pund

4 Ett exemplar av Per Malmqvist Stolts bok “Tipsextra – Klubbarna-Matcherna-Spelarna” och ett exemplar av PeKå Englunds bok “Född på en söndag”

5 Swedish Stokes nya souvenirer – Keps och pin

Samtliga medlemmar är välkomna att delta. En lott kostar 199 kr. Två lotter kostar 398 kr och tre lotter reas ut till ett pris om 499 kr. Man får givetvis köpa så många lotter man vill. Ni sätter in pengarna på vårt bankgiro 5007-2420 eller swishar till 123 561 1389. Märk inbetalningen med ”jullotteriet”. Pengarna måste vara inne senast fredagen den 15 december kl 24.00. Notera att om du betalar med bankgiro så måste detta göras på torsdagen för att vi ska kunna se inbetalningen den 15 december. Lottdragningen beräknas ske lördagen den 16 december.

Till sist och det bästa av allt, förhoppningsvis resulterar lotteriet i att det blir en slant över till föreningen. Att ge skänker ju som alla vet en större inre glädje än att få.

Styrelsen för Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.