Swedish Stokies goes official

Swedish Stokies har nu sällat sig till den exklusiva skaran av officiella supporterklubbar till Stoke City FC! Från Sverige och Norge i norr till Perth och Melbourne i syd, från San Francisco och Los Angeles i väst till Ryssland och Kina i öst. Stoke är överallt!

De övriga supporterklubbarna har standardiserade klubbmärken (se exempel nedan), där det enda som skiljer supporterklubbarna åt är texten i det röda fältet längst ner.

sey

Som enda supporterklubb hittills, har vi med god hjälp av Stoke City FC, lyckats få till en lösning där vårt nya supporterklubbmärke inte bara innehåller det standardiserade supporterklubbmärket utan även vår gamla hederliga Swedish Stokies-logga. Det är ganska remarkabelt med tanke på hur extremt detaljerat regelverket för supporterklubbar ser ut. Här följer en bild på vår nya, tjusiga logga:

swst

Vad innebär det då att vi har blivit en officiell supporterklubb?

På det mest grundläggande planet förändras ingenting. Vi är fortfarande ett gäng sköna killar (gubbar?) som har den goda smaken att supportera den främsta av klubbar och som försöker besöka Stoke ett par gånger per säsong. Men det officiella samarbetet har förstås en hel del fördelar:

Vi får en ny logga (se bild ovan), vi får tillgång till ett antal officiella matchbilder, vi får en officiell kontaktperson i Stoke City, alla medlemmar får möjlighet att rösta fram Supporters Player of the Year, alla medlemmar kan ladda ner ett medlemsbevis, möjlighet till förköp till Player of the Year event, möjlighet att en gång per säsong ha en träff med klubben och få möjlighet att träffa t ex managementgänget eller några f d spelare. Det viktigaste är nog att vi får en mer direkt kontakt med Stoke City.

När (inte om!) vi blir 200 medlemmar får vi dessutom en plats i Supporters Council. För mer information om Supporters Council, se länk:

http://www.stokecityfc.com/fans/supporterscouncil/about.aspx

VIS UNITA FORTIOR

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.