Svalt intresse för Swedish Stokies

Endast en handfull reaktioner på förra veckans brev indikerar ett svalt intresse för föreningen. Förhoppningsvis är det fler som hör av sig efter påskhelgen.

5 Comments

 1. Hej. Jag har en som som håller på Stoke så jag undrar var man kan köpa Stokesouvenirer i julklapp till honom. Mvh Håkan Elfsborg

 2. Hej,
  tråkigt att det inte är fler reaktioner på uppropet.
  Självklart ställer jag upp och hjälper till med vad som kan lämpa sig för mig. Jag har vana från föreningslivet. Är för närvarande ordförande i i Sveriges mest framgångsrika dartklubb, brittiskt och bra, eller hur? Jag har också varit förbundskapten under hela 80-talet i samma sport. Jag sitter också i styrelsen i några litterära sällskap.

  /vänligen Nisse Scherman 0705-669195

 3. Jag ser att dessvärre går lite trögt, men hoppas att det ändå ansluter tillräckligt med mankraft för att det ska gå att föra föreningen framåt.
  Vill bara klargöra att det knappast är någon heltidssyssla man åtager sig om man vill vara med i föreningen och/eller dess styrelse.
  Nästa år ska föreningen fylla 10 år, och jag vill klargöra att jag tar på mig att fortsätta souvenir-ärendena, men lämnar sponsring/medlemskapsfrågorna till andra.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.