Det går framåt

Ett par medlemmar har hört av sig i veckan med positiva kommentarer vilket är mycket bra. Jag känner nu att det finns en önskan om att SS ska leva vidare. Ett par stycken har också anmält sitt intresse för att jobba med föreningen. Jag kommer ta kontakt med samtliga dessa inom kort. Ett par stycken kommer jag dessutom träffa i Stoke om två veckor.

Nu börjar det se ok ut.

1 Comment

  1. Kul att det verkar finnas intresse för att delta i föreningen. Det är klart att Swedish Stokies ska leva vidare och förhoppningsvis finns det fler Stokies runt om i landet som vill jobba med föreningen. För egen del lägger jag redan ner en massa tid på arbetet med svenskafans så det finns i nuläget väldigt små möjligheter för mig att engagera mig i själva föreningen. Men jag ställer mer än gärna upp och hjälper till från svenskafans sida med information mm.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.