Ska vi lägga ner Swedish Stokies?

För att driva detta projekt vidare behövs det feed-back från Er medlemmar. Har Ni inget intresse i att Swedish Stokies lever vidare finns det ju ingen anledning att fortsätta det påbörjade arbetet.

Så, svara bara med ett ja eller nej, Ska vi lägga ner Swedish Stokies?

7 Comments

 1. Hoppas verkligen att ni ej lägger ner Swedish Stokies! Njuter av att följa, läsa om Stoke i både med & motgång.Har varit supporter i drygt 30 år, men njuter ju mer än någonsin, de här senaste åren såklart!!
  Mvh Christer

 2. Självklart ska vi behålla Swedishstokies! Jag kan bidra med mitt lilla och kan förmodligen få med ytterligare 3 passiva medlemmar.

 3. Hej,
  Det vore synd att lägga ner, på något sätt kan jag hjälpa till också. Har varit med i en styrelse inom fotbollen i Surahammar så något kan jag bidra med. Vi får väl höras om hur man kan bidra med sitt kunnande.

  Mvh
  Peter Medin

 4. Jag tycker verkligen att vi ska fortsätta med vår förening. Vilket betyder att även jag måste hjälpa till. På vilket sätt vet jag inte. Det enda som jag hittils har gjort är att skriva på svenska fans och kommenterat matcher och spelares bravader. I nuläget känns det att det jag inte hinner med att göra är att skriva matchreferat. Jag är imponerad av de som har skrivits och kan inte komma i närheten av att åstadkomma något liknande. Annars är jag gärna med och s a s hjälper till.

  Mvh
  Mic(ael) Gun(narsson.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.