Stoke U-18 spelar i Sverige i sommar

Vi har länge gått och väntat på att Stoke ska komma till Sverige på träningsläger. Nu har detta blivit verklighet. Tisdagen den 19 juli kl 18 spelar Stoke U-18 mot Halmstads BKs U-19, förhoppningsvis på Örjans Vall. Stoke är på träningsläger i Sverige 18-20 juli och skulle från början spela en träningsmatch mot Malmö FF. MFF fick sedan lämna återbud och frågan gick till HBK och akademiansvarige Robert Nordström. Han accepterade direkt och matchen är därmed ett faktum.

Swedish Stokies har varit i kontakt med Robert Nordström, som gillar Mike Pejic, och han välkomnar oss till matchen. Han vill gärna att vi sprider den här matchen så gott vi kan i våra kanaler och HBK kommer att öppna upp för servering om det blir tillräckligt med folk på matchen. Har Ni för avsikt att komma till Halmstad och kolla in Stoke så meddela oss gärna på info@swedishstokies.se så att vi kan lämna en uppskattning till HBK om hur många vi blir. Vi kommer att ha löpande kontakt med Robert fram tills matchen och också försöka få kontakt med Stoke för att se om vi kan få möjlighet att träffa spelarna och få lite inside information inför kommande säsong.

Stort tack till vår medlem Bertil Pålsson som informerade oss om matchen. En annan medlem som måste nämnas i det är sammanhanget är Adrian Hallsö, ungdomsspelare i HBK som vi hoppas får vara med i matchen. Avslutningsvis, vi hoppas att vi blir ett gäng från vår förening som tar sig till Halmstad den tisdagen den 19 juli. Glöm inte att meddela oss om Du ska dit.

Vi syns i Halmstad. Trevlig sommar 🙂

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.