Stoke-Everton 1-1

Peter Crouch gjorde sitt 100 mål i Premier League och vi fick se robotdansen. Och Saido Berahino fick 20 minuter att känna på gräset och var nära att göra sitt första mål i Stoketröjan. Matchen då? Den slutade 1-1.

Stoke och Everton spelade oavgjort i en tät match där lagen till viss del tog ut varandra. Stoke öppnade bäst och hade flera lägen att ta en tvåmålsledning, men det blev istället Everton som kunde kvittera efter att Shawcross styrt in bollen i eget mål i slutet av halvleken.

Andra halvlek blev mest ett ställningskrig där Stoke hade några halvchanser att utöka ledningen, men Everton var det lag som var närmast att ta hem tre poäng. Det var endast lysande reflexräddningar av Lee Grant som höll kvar Stoke i slutet av matchen.

På lördag är det dags för West Bromwich. Tre poäng skulle sitta fint!