Rapport från årsmötet

Den gångna helgen genomfördes Swedish Stokies fjärde årsmöte. Skådeplats för mötet var Munthes Krog i Helsingborg, dit många medlemmar hade vallfärdat från alla håll och kanter. Klart att alla hittade dit med en så utmärkt karta.

Det var 29 medlemmar närvarande (nr 30 anlände till middagen), vilket innebar att nästan var sjätte medlem (vi är f n 183 medlemmar) hade tagit sig till årsmötet. Säg den förening som har en sådan god uppslutning på sina årsmöten!

Suppleant Scherman och revisorssuppleant Skulason

Årsmötet hölls i krogens källare, där Alf Fredriksson och Lars Näckmark inrett lokalen med mängder av Stoke City- och Swedish Stokies-attiraljer. Alf är för övrigt mannen bakom skyltningen av 2:ans Tobak i Helsingborg.

2:ans skyltfönster

 

Eftermiddagen inleddes med att vi käkade Oatcakes för att fylla på depåerna inför årsmötet.

Under årsmötet gick vi igenom verksamhetsberättelse, förvaltningsberättelse och revisorns berättelse innan styrelsen beviljades ansvarsfrihet för verksamhetsåret 18/19. Därefter fastställdes medlemsavgifterna och på känt Stokemanér så blev beslutet att priset skulle vara oförändrat. Följande punkt var val och här blev ordförande Jens Johnsson samt ledamöterna Lars Näckmark och Dan Moberg omvalda på två år. Hans Linderson valdes in som ordinarie ledamot för en tid av ett år som fyllnadsval för Tommy Jansson och suppleanterna Nils Scherman och Viglundur Gislason omvaldes på ett år. Vidare omvaldes Jan Lindblad till revisor, Johann Skulason som revisorssuppleant och valberedningen bestående av Johan Johqvist och PeKå Englund omvaldes också på ett år. Årsmötesprotokoll kommer inom kort att publiceras på hemsidan.

Efter avslutat årsmöte följde Stoke vs Bristol City och det var väl kul till dess att Joe Allen förstörde dagen. Under halvtidsvilan genomfördes utlottningen av sponsorpaketet 19/20 och vinnare bland 26 deltagare blev Tony Olofsson. Grattis, Tony! Läs mer om sponsorpaketet här.

Kvällen avrundades med några pilsner på Munthes och ett besök på Tivoli. Sammantaget var det en mycket trevlig lördag i Helsingborg och det var fantastiskt kul att träffa så många medlemmar i den finaste av föreningar.

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.