Medlemsresan till Stoke

Hej

Så var säsongens medlemsresa avslutad. Den blev minst sagt mycket lyckad tack vare ett gott väder, 4-1 mot Fulham och fantastiskt trevliga medresenärer. Jag vill tacka samtliga som var med för en oförglömlig upplevelse. De flesta träffades på Tollgate under fredagen och kvällen avslutades med en trevlig pubrunda i Penkhull och ett längre stopp på Swedish Stokies stampub, The White Lion. På lördagen gick de flesta med i en rundvandring på Britannia Stadium och därefter såg samtliga Stoke vinna mot Fulham med 4-1. I söndags hade vi ett mycket konstruktivt medlemsmöte där ett flertal punkter avhandlades. Sammantaget kan sägas att det kommer hända en hel del positivt i Swedish Stokies framöver. Allt som avhandlades kommer redogöras i ett mötesprotokoll framöver. Det kan dock sägas att det beslutades att vi ska planera för en ny medlemsresa redan i höst. För den som är intresserad så håll utkik på matchprogrammet när det kommer runt midsommar. En hemmamatch i slutet av september är det som förhoppningsvis står på programmet.

I anslutning till medlemsmötet genomförde vi den traditionella utlottningen av sponsorpriser. Vi hade dock ett lite annorlunda upplägg denna gång då Marc Wilsons matchtröja delades ut till vinnaren av en frågesport om Stoke. Den lyckliga vinnaren är Johann Skulason från Göteborg som skrapade ihop 24 rätt av 33 möjliga. Stort grattis till Johann. Övriga vinnare i utlottningen blev följande:

5e pris – Percy Andersson från Johanneshov som vann en Stokehalsduk

4e pris – Conny Bengtsson från Kullavik som vann en DVD av Ligacupfinalen 1972

3e pris – Mats Hörnell från Mariefred som vann boken Greatest Games Stoke City av Simon Lowe och David Lee

2a pris – Leffe Pettersson från Gävle som vann ett presentkort på 40 pund i klubbshopen.

1a pris – Lotta Apraxin från Växjö som vann en säsongsprenumenation av fanzinet The Oatcake (uppskattat värde 60-65 pund)

 

Priserna kommer skickas ut framåt kommande helg. Grattis till vinnarna.

Håll utkik efter protokollet från medlemsmötet. Det kommer publiceras här när det är klart.

Mvh

Henrik

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.