Medlemsresan närmar sig

Nu närmar vi oss Swedish Stokies medlemsresa i december. Idag är vi 15 personer anmälda till resan och vi hoppas givetvis att några till väljer att följa med för att se hemmamatcherna mot Southampton onsdagen den 14 december kl 20 och Leicester hemma lördagen den 17 december kl 15.

Det finns fortfarande många rum kvar på Tollgate. Vi har bokat upp hela hotellet. Vill Ni vara säkra på att få ett rum på Tollgate anmäler Ni er på resan senast den 15 november. Därefter släpps lediga rum till allmänheten. Ni bokar rum, matchbiljetter och transport till och från flygplatsen med ett enda mail till sarah.martin@tollgate.co.uk. Det går givetvis bra att åka över för att se en av matcherna.

Vi planerar för ett par aktiviteter på resan. Programinnehållet är ännu inte helt klart men vi kommer att hålla ett medlemsmöte med info från föreningen och de frågor som Ni har. Vid medlemsmötet kommer vi också ha den återkommande frågesporten samt ett par utlottningar, säsongsbiljetterna till aktuella matcher och utlottning av priserna till det jullotteriet.

Vi ska också försöka få till ett besök med guidad tour på bryggeriet Titanic med middag och öl. Där är vi beroende av de tider Titanic erbjuder som kommer krocka med övriga fotbollsmatcher som vi kan se. Det gäller torsdag kväll då Coventry möter Sheffield United. På fredag kväll möter Stokes U23 Newcastle hemma kl 19 i Leek.

Vi återkommer längre fram med ett spikat program. All information Ni behöver gällande resan hittar Ni i de artiklar som bifogas här.

 

Swedish Stokies medlemsresa höstsäsongen 2016

Extra erbjudande från Tollgate gällande medlemsresan

Förtydligande om Tollgate och medlemsresan

Det går också givetvis bra att ställa frågor till info@swedishstokies.se

Med vänlig hälsning

Styrelsen för Swedish Stokies

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.