Medlemsresa våren 2016

Vårens medlemsresa kommer att gå av stapeln i månadsskiftet april/maj, då vi åker över för matchen mot Sunderland hemma 30 april, så som tidigare kommunicerats på bloggen samt på medlemsmötet i Stoke 25 oktober.

Vi kommer denna gång att bo på Tollgate, ett omtyckt hotell som ligger några km söder om Britannia Stadium. Swedish Stokies kommer då bl a att ombesörja taxihämtning från flygplatsen, bokning av hotellrum på Tollgate samt matchbiljetter. Förhoppningsvis ska vi även lyckas att ordna en del andra evenemang i samband med denna resa. Det är självfallet fritt fram att bo på annat hotell, men då får man ordna hotellbokningen på egen hand.


Några medlemmar har inkommit med förslag om att göra en ordinarie medlemsresa (vår/höst) till en bortamatch. Styrelsen kommer att ta det i beaktande vid framtida planeringar av medlemsresor. En möjlighet kan vara att göra en resa över två matcher i samband med att det är en veckomatch. På så vis skulle man dels kunna se två matcher, dels kunna gå på en hemma- och en bortamatch.


Styrelsen

2 Comments

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.