Marc Wilson lämnar – Swedish Stokies sponsrar en ny spelare

När det blev klart att Marc Wilson lämnade Stoke upphörde samtidigt Swedish Stokies sponsring av samma spelares matchtröja. Vi sponsrade Wilson i rätt många år och vi tackar honom för vår tid tillsammans. Nu är det klart med sponsringen av en av Stokes mest framstående spelare.

Swedish Stokies blev idag kontaktade av Stoke City FC i samband med att Marc Wilson lämnade klubben. Eftersom flera tröjsponsorer vill byta spelare att sponsra eller helt enkelt säga upp sin sponsring var det helt plötsligt många intressanta namn att välja mellan. Det gällde dock att vi var på hugget eftersom efterfrågan att sponsra spelarna är stor och det är först till kvarn som gäller.

Vi bestämde oss efter kort betänketid först för att sponsra Ryan Shawcross som lite överraskande var ledig. Mailet gick iväg till Stoke men då hade en annan sponsor hunnit före. Samtidigt fick vi reda på att Marko Arnautovics bortatröja var ledig. Då fanns det inte så mycket att tveka på. Vi tackade ja och bekräftelsen på att Arnie var vår kom på mail bara någon halvminut efter.

Vi i styrelsen är mycket nöjda med utgången. Arnautovic kom tvåa i vår omröstning av bäste spelare förra säsongen. Dessutom har han skrivit på ett långtidskontrakt med Stoke vilket förhoppningsvis betyder att det är Arnie som gäller för Swedish Stokies och tröjsponsring ett antal år framöver.

Ni som är med i utlottningen av sponsormiddagen får nu alltså chansen att träffa Marko i samband med utvald match. Det går fortfarande att delta i utlottningen, se mer info på länken nedan.

Utlottning Swedish Stokies sponsorpaket

Notera dock att sista datum för deltagande i utlottningen av sponsorpaketet är framflyttat till fredagen den 23 september. Utlottningen kommer att ske i samband med föreningens årsmöte lördagen den 24 september. Det innebär att matchen hemma mot WBA, som är en av matcherna som ingår i paketet, utgår eftersom vi möter WBA hemma just 24 september.

Marc Wilson has left the building. Please stand up Marko Arnautovic 🙂

Rödvitrandiga hälsningar

Styrelsen, Swedish Stokies

 

 

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.