Kort om den kommande medlemsresan

Några av Swedish Stokies medlemmar på en av förra årets medlemsresor. Bli medlem idag och följ med på en av våra resor kommande säsong.

Swedish Stokes nästa medlemsresa närmar sig med stormsteg. Den 20-23 april tar sig ca 20 resenärer till Stoke-on-Trent för att bland annat se matchen Stoke-Burnley. Det var tänkt att matchen skulle börja 15.00 klassisk engelsk tid men nu har matchen flyttats. Den spelas på söndagen istället kl 13.30. Förhoppningsvis är det ingen som reser hem på söndag och missar matchen. Enligt de som kontaktat oss är det som tur är ingen som drabbas.

Detta innebär givetvis lite förändringar i reseupplägget. Den planerade resan till West Bromwich ställs in och lördagen blir fri. Då finns det chans att se en annan match. Det spelas flera matcher i Championship och de lägre divisionerna med överkomligt avstånd från Stoke-on-Trent. På fredagen kommer vi planenligt få träffa Andy Wilkinson och hans vänner på Tollgate under kvällen.

Mvh

Styrelsen, Swedish Stokeis

1 kommentar

  1. Kan tyvärr själv inte följa med på denna resa men hoppas och tror att ni får det riktigt trevligt och även ser till av vi får tre välbehövliga poäng. Själv åker jag nästa helg till Emirates Stadium med min son, bror och hans son som alla tre är inbitna Arsenalsupportrar. C.O.Y.M.P!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.