Kort info gällande medlemsresan

birches head

 

Den 30 april spelar Stoke mot Sunderland och då är Swedish Stokies på plats på en av de två medlemsresor som arrangeras varje säsong. Vi är just nu 33 personer som är med på resan och vi i styrelsen har tidigare lovat lite mer event på den kommande resan än vad vi haft tidigare. Därför är det glädjande att vi har fått följande information från Adrian på Tollgate gällande programpunkten för fredagskvällen:

“I can announce that Chris Iwelumo will be coming along to help host the evening on Friday 29th April along with one or 2 of the Stoke 70s boys. Also in attendance will be official SCFC photographer Phil Greig who will be selling/auctioning off signed memorabilia in aid of Stoke City Community Trust. Feel free to put this on all of your social media. I’ll be putting it on Tollgate’s soon.”

Vi har alltså en riktig höjdarkväll att se fram emot och vi återkommer med ytterligare information längre fram, både om fredagskvällen och om det övriga arrangemanget. Vi jobbar bland annat med att få till stånd ett möte på Britannia Stadium med en av dagens spelare.

Är det någon som ännu inte anmält sig till resan men som vill följa med går det bra att kontakta Swedish Stokies på info@swedishstokies.se

Up The Potters och håll koll på hemsidan för den info som kommer framöver.

Styrelsen, Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.